Hűtőszekrény hátulján alul, baloldalt, valamilyen kisebb alkatrészt vastag zöld rozsda borít, ebből lehet baj?
Figyelt kérdés
7 éves hűtő, hűteni rendesen hűt. Sajnos, sötét vagyok az elektronikához, nem tudom, mi az az alkatrész, csak azt látom, hogy el van rozsdásodva.aug. 2. 10:36
1/7 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, hátulról nézve jobboldalt van, csak szemből nézve bal. :D
aug. 2. 10:37
2/7 anonim válasza:
Én se tudom mi lehet ez, de az 101 százalék, hogy rozsdás hűtőbe nem tárolnám az ennivalóimat.
3/7 Szervizmérnök úr válasza:
Hátán van eszerint, nem a belsejében.
Patinás:
A kérdés így nem értelmezhető, de lehet olyan baj is, ami elhárítható lenne.
Amit tudunk, hogy a klasszikus felépítésű hűtőszekrények elektronikát nem tartalmaznak, ezek szimplán elektromos készülékek.
4/7 Szervizmérnök úr válasza:
...mármint úgy értem, esetleg megelőzhető lenne egy nagyobb kár, ha olyan.
5/7 anonim válasza:
Az a nyomáscsökkentő lesz, ha azt áteszi a rozsda és kilyukad többé nem fog hűteni.
6/7 Szervizmérnök úr válasza:
Például ilyenre gondoltam, hogy lehetne tenni ellene, csak a rozsda barna és a vasat eszi.
Ez pedig zöld a kérdésben, arra meg azt hittem a link magáért beszél, azért nem fejtegettem tovább.
7/7 Közveszélyes Kontár válasza:
kepet nem tudsz feltenni rola?
olyan regi huto hogy semmi markaja tipusa nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!