Melyik hűtőszekrényt érdemesebb választani? Melyik pakolható jobban szerintetek?
Egyszerűen nem tudok dönteni, melyikkel járnék jobban. Van egy nagyobb fagyasztóládám, így a fagyasztó mérete a döntésben egyáltalán nem lényeges, csakis a hűtőé.
Ebből a kettőből az egyik:
Vagy pedig ez:
Elmész a mediamartba és személyesen élőben megnézed
Én is ugy csináltam mikor hűtőgépet vettem
Ott élőben jobban látod melyik az amelyik neked jobb
Az első kettő kb ugyanaz belső elrendezésre, a harmadik meg egy faltól-falig hűtő, ott elég szellősen pakolható, nem a legpraktikusabb.
Én egyébként nem vennék MM-ból hűtőt, meg ha hűtő, akkor nem Samsungot vennék.
Nekem egy Liebherr van, kicsi, de iszonyat jól variálható és pakolható, ki van találva rendesen.
2-es válaszoló, igen, az első kettő ugyanaz, igazából csak a szín más, meg a palacktartó, amire nincs is szükségem.
A másik pedig kilőve, mert másik üzletben néztem, ott 400 volt akcióban, de időközben el is fogyott, annnyir töketlenkedek a döntéshozatallal. A Liebherr gépeket nem ismerem, az áraikat sem tudom. Nálunk nagyon fontos a nagy méret (főként a hűtő résznél). Az a 370l amit az elsők tudnak, az kell is, ha kicsit nagyobb nem probléma, de sokkal nagyobb nem kell. Viszont nem szeretnénk 400 fölé menni árban.
Még ezt a side by side hűtőt néztem a Samsung helyett, nem tudom mennyire lenne jó döntés. [link]
"Melyik pakolható jobban szerintetek?"
Belül minden hűtő egy nagy téglatest alakú térrel rendelkezik. Épp ezért totál értelmetlen ez a kérdés. A polclkat lehet fel-le rakni, kivenni és kb ennyi a mozgástér.
Azért nem mindegy, hogy milyenek a polcok, milyen sűrű a sínrendszer, amire a polcokat tudod pakolni és hasonlók.
Nekem a Liebherr-ben nagyon sűrűn vannak a sínek, szuperül lehet variálni a polcok elhelyezését, van egy félbehajtható polc, ami elé magasabb edény is elfér, miközben a polcra még lehet pakolni, van egy praktikus fiók sajtnak és hasonlóknak és mindent át tudsz pakolni.
A Liebherr amúgy egy nagyon jó Német márka, azokat konkrétan Németországban is gyártják, nem kínában és minimum 5 év garancia van rá.
Nagy cucc... Ilyen a 25 éves lehel hűtőmben is van. És pont az a baj hogy tele vannak hányva mindenféle ráccsal, fiókkal, stb és emiatt lesz kisebb a hely.
De oké haver, te vagy az élet császára, mert neked német hűtőd van és mindig mindenkinél jobban tudsz mindent.
5-ös, én nem így gondolom. Szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy van egy nagyobb tér, ami széles, de alacsonyabb, vagy olyan, ami keskenyebb, de hosszabb.
6-os, én elhiszem, hogy ez egy jó márka, csak az a méret, ami nekünk kellene, milliós tétel. Ezt nem szeretnénk megfizetni.
"ami széles, de alacsonyabb, vagy olyan, ami keskenyebb, de hosszabb"
Az első kettő amit lnkeltél az kb centire ugyanaz. Valószinüleg csak a színben van köztük különbség, ezért a két külön cikkszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!