Van valami más, nem túl drága megoldás, hogy a mostani k. meleg elviselhetőbb legyen, vagy csak a ventilátor?
A ventilátort lehet upgrade-elni:
Jégakkukat vagy műanyag flakonokat vízzel megtöltve lefagyasztasz a fagyasztóban, azokat odateszed a ventilátor elé, és hűvösebbet fog fújni.
A másik meg egy kicsit érdekes módszer, ruhástól zuhanyozni hideg vízben, illetve borogatás a fejre, azzal is lehet hűteni magunkat, csak akkor csöpögni fog a víz mindenfelé. Én ezt csináltam 2022 nyarán, mikor 40+ fok volt a padlásszobában.
"... a léghűtő is segíthet!"
Semmit nem ér. Felejtsétek el.
Legjobb az egészség (mármint a megfelelő eü. állapot), én fel sem veszem. Legjobb a nyár.
Azok szenvednek, akik káros szenvedélyesek, gyógyszerekkel tömik magukat, meg persze a fizikai tömeg is tömeges.
Éjjel átszellőztetni a lakást amennyire lehet, napkelte előtt mindent becsukni, sötétíteni és szükség esetén ventilátorral kavarni a levegőt mert az valamit segít.
Más értelmes megoldás a drága klímán kívül nincs.
Ezek a léghűtő ventilátoros tudom is én micsodák nem jók semmire.
Mobilklíma sem ér sokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!