Mosogatógép programok közül az "automata program" az hogyan (tudja) érzékelni hogy mennyire piszkosak az edények, tányérok stb amihez tudja állítani a programot(hőfok, idő, stb.)?
"az hogyan (tudja) érzékelni hogy mennyire piszkosak az edények"
Elvileg a vízben méri, hogy mennyire lesz koszos. A pontos elvet nem tudom. Talán valami optikai szenzor.
Sajnos nem tudok nyilatkozni, mert van egy egyébként márkás mosogatógépem ezzel a funkcióval, de ezzel vagy enélkül kalap szar az eremény. Legutóbb a kosara is elhajlott...
2.
Milyen márka?
Én 21 év után vettem a 2. Bosch-t.
Hibátlan mindkettő.
3. Siemens iq500, de olyan amit már lengyeleknél csináltak.
Boschban mosógépet vettem, az szépen mos, csak az informatikusok voltak kicsit hülyék, és a program csinál néha lehetetlen dolgokat.
Kicsit offolok, de legalább valaki jót nevethet rajta:
<off>
1. Egyes programoknál ha leveszem a centrifugát, azt jeletni, hogy nem centrifugáz és kész. Ezt ávrnám mindenhol, de másik programoknál (pl gyapjú) egyszerüen leáll, benne hagyja a vizet, és a végén kézzel kell átállítani öblítés + centrifuga "0" sebességen. Vicc.
2. Egyszer nem kapott a hálózatból vizet, kirakta a hibajelet, és elindította a szivattyút. Amikor rányitottam a vizet, engedte be a szelepen, és mindjárt pumpálta is ki a csatornába. Nem lehetett nyugtázni, ki kellett egyszer húzni.
Egy másik ilyen esetben simán elkezdte a mosási ciklust szárazon víz nélkül, amit 40 perc után vettem észre.
</off>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!