Fagyasztó szekrényt kikapcsolva hagyni meddig lehet?
Figyelt kérdés
Fagyasztó szekrényt meddig lehet használaton kivül áramtalanitva hagyni? Amitől még nemlehet semmi baja?jún. 22. 12:42
2/12 A kérdező kommentje:
Nem ül le benne a gáz?
jún. 22. 13:05
4/12 Közveszélyes Kontár válasza:
gaz leul hova?
a gaz legnemu, az kiszokni tud ha van hol
5/12 Szervizmérnök úr válasza:
Van olyan örökölt hűtőszekrényem, ami 40 éves Lehel, megkímélt állapotú. Néha 10 évig is állt, máskor 5 évig állt, majd ismét ment, mintha mi sem történt volna.
6/12 anonim válasza:
Édes istenem drága kérdező, az egy dolog hogy hülye maradtál fizikából, de még helyesirásból is sajna.
Egyébként bármeddig kikapcsolva hagyhatod.
7/12 Szirty válasza:
"Nem ül le benne a gáz?"
A gáz egyenletesen kitölti a rendelkezésére álló teret.
Ezt tanultuk :)
8/12 A kérdező kommentje:
Lehet én úgy hallottam hogy az az ammónia van benne ami egy idő után ha nincs használva akkor nemfog úgy fagyasztani a motorja megy de nem fagyaszt.olyankor felkell forditani a fagyasztót hogy ujra áramoljon bene ez a gáz.
jún. 22. 17:34
9/12 Szirty válasza:
Úgy hallottad?
Ne ammónia van benne.
Nem kell felfordítani egy idő után.
Na most ilyet is "hallottál... Hogyan tovább?
10/12 A kérdező kommentje:
Akkor itt normális választ nem kaptam még.
jún. 22. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!