Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ez probléma ennél a mosógépnél...

Ez probléma ennél a mosógépnél, vagy csak legyen türelmesebb?

Figyelt kérdés

Nos ma vettem vateráról egy mosógépet. Ad rá a tulaj garanciát, így nem aggódom. Whirlpool AWT 2280as gépről van szó. Természetesen azt mondták, hogy hibátlan gép.

Második kört mosom vele, próbaképpen, és azt tapasztalom, hogy amikor a kapcsoló a centrifugálós részhez ér, akkor onnantól nem megy tovább. Ha rásegítek neki, akkor megy, de csak az első centrifunkcióra való átugrás nem megy neki.

Vagy talán túl keveset várok vele?

Kérlek ha hasonló gépetek van, írjátok le, hogy melyik program, nagyjából mennyi időt vesz igénybe, és mit csinál, valamint hogy az első öblítő/centriző funkcióra mennyit kell várnotok? Remélem érthető a kérdés, ha nem, akkor mellékelek képet.

Köszi!

2010. okt. 30. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
nos hát whirlpool ! nagyon sok ember szidja itt netem nekem meg nagyon sok ismerösömnek is ez van és nekem is whirlpool-om van eggyiknek sincs semmi baja na hát mind1 szerintem jó gépek az öblítőn stop nincs benyomva ????
2010. okt. 30. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
első vagyok de ha linkelsz képet most a gép-ről akkor megmondom h be van e nyomva a stop
2010. okt. 30. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is Whirlpool van, és semmi gondom vele.Nem kell várni semmire sem, mindent csinál magától.Én mindig a rövidprogramon mosok, az kb másfél óra.Összesen.Ebből a centri 10 perc.
2010. okt. 30. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Tényleg nem fikázni akarom,de Whirlpool,800-s fuga,...és másfél?? órás gyorsmosás?
2010. okt. 30. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Úgy kb cirka 15 éves!
2010. okt. 30. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Már boccs !!!!szerintem elirta mert a whiurlpool on a gyorsmosás általában 1 óra és ezen negyven fokon mos!!!!a 30 percesen 30 fokon mos!!!! és igen hamarabb kimos mint a szar indesit voltár indeitem egy rakás szar ehezz képest!!!
2010. okt. 30. 22:04
 7/9 A kérdező kommentje:

na én nem akartam itt viszályt szítani a mosógépekkel kapcsolatban, csak az érdekelt volna, hogy normális-e, hogy eddig kell várni.

[link]

Itt a gép, ilyen állapotban vannak a gombjai.

2010. okt. 31. 09:48
 8/9 anonim ***** válasza:
na ami az 1/2 es mellett van aza teli kád vizes annak kiengedve kell lennie!!! ahhoz hogy végigmenjen a program ha be van nyomva centrizés előtt nem csinál semmit miután a gombot felengedted a programkapcsoló átballag a centrifugázásra és már megy is!!!
2010. okt. 31. 13:06
 9/9 A kérdező kommentje:
hmm. hát megnézem így is még a héten, amíg tart rá a gari. rendesen most amúgy, szép tiszta minden, meg amit reggel kimostam, most pakoltam el, mert meg is száradt. csak tényleg ez a szerencsétlenkedés a centrivel nem tetszik.
2010. okt. 31. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!