Ez probléma ennél a mosógépnél, vagy csak legyen türelmesebb?
Nos ma vettem vateráról egy mosógépet. Ad rá a tulaj garanciát, így nem aggódom. Whirlpool AWT 2280as gépről van szó. Természetesen azt mondták, hogy hibátlan gép.
Második kört mosom vele, próbaképpen, és azt tapasztalom, hogy amikor a kapcsoló a centrifugálós részhez ér, akkor onnantól nem megy tovább. Ha rásegítek neki, akkor megy, de csak az első centrifunkcióra való átugrás nem megy neki.
Vagy talán túl keveset várok vele?
Kérlek ha hasonló gépetek van, írjátok le, hogy melyik program, nagyjából mennyi időt vesz igénybe, és mit csinál, valamint hogy az első öblítő/centriző funkcióra mennyit kell várnotok? Remélem érthető a kérdés, ha nem, akkor mellékelek képet.
Köszi!
na én nem akartam itt viszályt szítani a mosógépekkel kapcsolatban, csak az érdekelt volna, hogy normális-e, hogy eddig kell várni.
Itt a gép, ilyen állapotban vannak a gombjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!