Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen ventilátort érdemes venni?

Milyen ventilátort érdemes venni?

Figyelt kérdés

kb 100k a keret, jó lenne ha lenne benne ilyen "néma" szellő mód amit pl éjszaka be lehet kapcsolni és kb semmi hangja nincs.

Sajnos nyáron nagyon meleg az albérletünk a fekvése miatt viszont nagyon jó árban tudjuk bérelni így maradunk.

Mobilklímát nem tudjuk használni 2 újszülöttünk(ikrek) van így egyenlőre egy jobb ventilátort keresünk (lapát nélkülit)

jún. 20. 07:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Lapát nelkül nincs venti 😅 Még a légkondiban is van, max nem látod 😂
jún. 20. 07:38
 2/12 A kérdező kommentje:

lapát nélkülinek hívják

[link]

jún. 20. 07:41
 3/12 anonim ***** válasza:
13%
Spliti klímát vegyél.nem tudom elképzelni hogy+200 euró megoldhatatlan kiadást jelent ma Magyarországon 2024-ben.ráadásul elôre tudtad hogy kell rá költeni, tehát nem váratlan kiadás.a ventilátor csak huzatot csinál, még jól meg is fáztok vagy pedig az ízületek fájdulnak meg.
jún. 20. 08:42
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
3: pont a klímától lehetnek ilyen problémák, aki érzékeny erre.
jún. 20. 08:50
 5/12 anonim ***** válasza:
31%

30-40 körül vannak 8 üzemmódosak, anyámnak is olyat vettem (Sencor talán), az első 2-3 fokozatot nem is lehet hallani tv mellett. Távirányító, időzító, stb.

(Az egyenlőre és egyelőre szavak teljesen mást jelentenek.)

jún. 20. 09:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Sima lapátosat. Engem tényleg minden zaj zavar, de ez monoton és aludni is tudok mellette.
jún. 20. 09:51
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Én több ventillátort vennék hogy teljesen át lehessen szellőztetni a lakást éjszaka.
jún. 20. 10:17
 8/12 anonim ***** válasza:
#2 Ebben is van lapát. Nem is értem hogyan gondoltad, hogy levegőt lehet mozgatni csak úgy a semmivel.
jún. 20. 13:40
 9/12 anonim ***** válasza:

" A név ellenére ezeknek a ventilátoroknak vannak lapátjai, amelyek az alapba rejtett propellerre vannak szerelve. Wikipedia (angol)"

Leírja és elkellene olvasni.

jún. 20. 16:15
 10/12 A kérdező kommentje:

gyerekek teljesen kiégek rajtatok hogy ennyire képtelenek vagytok 2024 ben megérteni az elnevezést ... nagyon nem érdekel hogy mi van a vázba szerelve ezek bladeless ventilátorok ez a hivatalos elnevezése első körben a dyson és a társai legfőképp kicsi turbina szerű szerkezet hajtja a levegőt , a legtöbb nagyon csenedes stb stb.

Ezt a tipust keresem viszont olyat ami valóban bevált és 100k körül megáll (máskülönben dyson lenne viszont az jóval drágább)

jún. 20. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!