Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nagy összegű háztartási gép...

Nagy összegű háztartási gép vásárlásnál szerintetek lehet próbálkozni kedvezménnyel?

Figyelt kérdés

Vettünk egy házat, ahova minden gépet venni kell, mint pl mosógép, hűtő, mosogatógép, sütő, főzőlap. Ezek azért összeségében környékezik a 700 ezret, már ki van nézve minden. Első házunk, tehát nem voltunk még hasonló helyzetben, de szerintetek működhet, hogy bemegyünk pl Mediaba és elmondjuk hogy akkor ezeket a gépeket szeretnénk mind venni, adnak-e rá valami kedvezményt?

Valakinek már sikerült alkudoznia ilyen nagyobb tételeknél? Ha igen mit sikerült kiokoskodni? :)

2024. jún. 13. 23:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Emberek, én csak egyszerű kérdést tettem fel, nyugi.

Egyik kollégám mesélte, hogy ő tavaly vásárolt több műszaki cikket és sikerült lefaragni kicsit az árból, szóval kíváncsi voltam van-e másoknak is hasonló tapasztalata, ennyi.

Nem írtam egyébként, hogy új építésű házról van szó, olyat meg főleg nem, hogy ne bírnánk kifizetni a teljes végösszeget, de nem hinném, hogy ördögtől való dolog lenne megpróbálni, mert miért ne? Mi a legrosszabb, ami történhet? Hogy azt mondják nem. Bumm..

Közben amúgy beszereztünk már mindent és annak ellenére, hogy itt mindenki szerint lehetetlen meg némely kommentelő kb fel volt háborodva, hogy ezt hogyan képzeltük, mégis kaptunk kedvezményt. Nem sokat, 5%-t, de azt legalább másra tudjuk költeni. :)

2024. jún. 19. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!