Túlfeszültség védő kültéri használatra létezik?
#10 Sajnos a biztosítókkal manapság nincs tól jó tapasztalatom, minden fűszálba belekötnek. De nyilván nem ártana ha lenne.
Te milyen túlfesz védelmet javasolnál ami megfizethetőbb?
"Te milyen túlfesz védelmet javasolnál ami megfizethetőbb?"
Mihez képest megfizethetőbb?
Elektromos autó töltő esetén, a kollégámnak kinyíródott a kocsiban egy panel, a hivatalos szerviz ajánlat másfél milla fölött szólt a cserére.
Ehhez képest bármi megfizethetőbb lehet.
Én most fogok telepíteni neki védelmet, plusz földelővel.
"És a belső egységét nem véded?"
#7 A klímás valamiért úgy oldotta meg, hogy kívül a kültéri mellett fent van egy lengőaljzat és abba van bedugva a klíma... Kicsit fura megoldás nem? Amikor ki van húzva olyankor a kültériben és a beltériben sincsen áram, így akkor gondolom össze vannak valahogy fűzve, de én sajnos ehhez nem értek. Ezt általában nem így szokták megoldani ugye jól sejtem..?
"Amikor ki van húzva olyankor a kültériben és a beltériben sincsen áram, így akkor gondolom össze vannak valahogy fűzve, "
Még szép. Egyébként hogy működne külön a kettő?
"#6 Köszönöm a választ!"
Ismét igazolódott elméletem, miszerint a Gyakorin a rossz válaszokat köszönik meg. :D :D :D
Látom, Kérdező, nem értetted, ami előző kérdésedre volt írva, hát gondoltad, megkérdezed még egyszer, hátha mást mondanak. :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!