Indukciós főzőlap miért "aránytalanul" melegít?
Eddig gázos volt.
Tegnap kipróbáltam az indukciós sütőt és nem folyamatosan forr benne a víz hanem forr utána eláll 2-3 másodpercig áll a víz utána megint fel rottyan.
Ismerős mondta ez ilyen mert a hőt így ossza el vagy mi.
Csak fura nekem hogy pl sűrű mártásnál vagy pörköltnél majd rottyan egyet utána áll, utána megint rottyan szóval nem egyenletesen folyamatosan gyöngyözik a folyadék benne.
De akkor ugyan úgy gondolom meg fő benne aminek meg kell?!
Pl egész tojást 10percig főzöm közepes lángon gázon akkor itt is a számok szerint 1-9 ig pl az 5 fokozat a közepes és 10perc alatt ha pögyög ha nem a víz, akkor is elvileg meg fő?
Az olcsó kacatok ilyenek sajnos.
Nem tudja szabályozni a teljesítményét, csak ki-be kapcsolgat.
Utóbbi 1 hónapban talán 3. ilyen témájú kérdést látom, pedig sok éve vannak már ilyenek, ami a mikrosütőhöz hasonlóan be-ki kapcsolgat. Csak azt már mindenki megszokta, hogy így működik.
De egy jobbfajta indukciós nem így szabályoz.
5#-6# 250 ezerért szerintem nem a kacat...
Szóval még azt se lehet mondani hogy az olcsóbb kategória.
Manapság az ár és a műszaki tartalom nem járnak két a kézben.
Lám 250-ért is lehet kacatot kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!