Energiahatékonysági osztályozás mennyit számít (pl mosógépeknél?)
Édesanyámnak szeretnék venni egy új mosógépet és nem tiszta, hogy ez az energiahatékonysági osztályozás mennyire befolyásolja a fogyasztást?
Megéri rá odafigyelni, vagy elhanyagolható a fogyasztásbeli különbség?
Nem kell foglalkoznod vele szerintem. A szuper besorolások nagy résza kemu.
És azért 100 ezerrel drágábbat venni fölösleges, hogy mondjuk spórol 5 forintot mosásonként. A gép élettartama alatt monjuk mosol vele 1500 alkalommal, így megspórol mondjuk 10 ezret. De cserébe az alkatrészei drágábbak és esetleg javíthatatlan hibái adódnak könnyebben.
Látom, azt senki sem tudja, mit is takarnak ezek a fogalmak, csak helyből simfeli ezeket, jó magyar módra. :D
"Én meg minimum 60 fokon mosok, és gyakran 2 órás programokkal, előmosással."
Hát, nekem feleségem van, az ő ruháit a lifegőn szereplő jelek szerint 30 fokon mossuk. Te jobban értesz a textilekhez, mint a textilgyár? Vagy férfi vagy, és csak cementgyári munkásruháid vannak?
Egyszer, mikor elment egy hétre, kimostam 90 fokon a frottírzoknijait, nem ismert rájuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!