Melyik víztisztítót ajánlanátok konyhai mosogató alá?
"Az ásványokattáplálékkal kell bevinni!"
Na és milyen táplálékokban vannak ásványok szerinted? Már a gyümölcsökben is töredéke van a vitaminoknak mint régen,nem hiába nyomják az étredkiegészítőket. Főnököd fia meg szerintem üdítőkön nőtt fel, nem csapvizen, mert a mai fiatalok nemigazán isznak tiszta vizet, ahogy az én gyerekeim se. Minimum szörp, de nálam jóminőségű a csapvíz,jó kemény vagyis tele oldott anyagokkal, eszembe se jutna az RO szűrőm vizét inni.
#13 Ne haragudj, de te nagyon naiv ember vagy, ha bedőlsz ennek az algatablettás maszlagnak. Szerinted az alga nem vízben növekszik? Akkor pedig a te elméleted alapján, ugyanúgy gyűjti magába a sok szemetet. Vagyis nem csinálsz más, mint egyik készülékeddel kiszűröd a vízből, utána meg tabletta formájában ugyanúgy megeszed a mérgeket. Szerinted nem kell az RO szűrőbe visszasózóparton? 5 ezer forintér, 3600 liternyi vizet csinál. De tömd csak helyette ezzel az algaszarral a családodat, mert az aztán tuti egészséges és gazdaságos.
Tudod miből gondolom, hogy az az algabaromság egy nagy átbaszás? Nekem a növényes akvárium miatt van RO szűrőm, mert a lágyvízben jobban, és többféle akváriumi növény tartható, viszont bizonyos mértékű visszasózás szükséges, ugyanis nélküle instabil a pH, és az édesvízi garnéláim is elpusztulnának, mivel szűkség van a vízben lévő oldott sókra is. Tudom mit esznek a garnélák? Algát !! Szóval ennyit arról, hogy mennyire nem ér semmit egy olyan tabletta, és nem pótolja az oldott sókat, pl a kalciumot, aztán ne csodálkozz ha idővel csontritkulásod lesz .
A videódról meg csak annyit, hogy sok embert vertek át azzal a szerkezettel, a víztisztítókkal házaló ügynökök. Itt leírják a lényeget, úgyhogy a te forrásod is egy nagy átbaszás, aminek ezek szerint szintén bedőltél.
#16 A,hogy nem olvasod végig, az is azt igazolja,hogy mennyire hülye, és csőlátó vagy! 🤣🤣 Főleg ha elhiszed ezt a maszlagot az algatelepekről, aztán nehogy kiderüljön, hogy indiai vagy pakisztáni gyerekek szedik a mocsárban 🤣
Belinkeltél egy videót aminek szintén bedőltél, mert az is csak a víztisztítókkal ügynökösködők átverése, de te azt se vagy hajlandó elolvasni, mert ennyire azt gondolod te vagy a világ legokosabb embere, de inkább hülye vagy, és az ilyennel felesleges vitatkozni 🤣🤣
Iszogasd csak a vizedet, meg szedd rá az a vackot, ga annyira azt hiszed milyen jó, de csak egy balek vagy! 🤣
Ennyi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!