Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik víztisztítót ajánlanáto...

Melyik víztisztítót ajánlanátok konyhai mosogató alá?

Figyelt kérdés
100ezer ft körüli összegre gondoltam.

márc. 12. 22:26
1 2
 11/19 anonim válasza:
Az ásványok pár százalékát szívja csak fel a szervezet, mert ezek szervetlenek. Ez a duma része. Kiszedettem, mert a céget mikor kérdeztem kell e bele, a főnök mondta hogy javasolt de az ő 19éves fia ezen a vízen nőtt fel, és nincs visszasózójuk. A szerelő mikor kijött elmondta hogy neki sincs benne otthon, de beteszi mert így kértem. 2-hét múlva újra elhívtam és kiszedettem a visszasózót. Tiszta víz kell a szervezetnek hiszen 75%-unk víz! Az ásványokattáplálékkal kell bevinni.
júl. 9. 23:38
 12/19 anonim ***** válasza:

"Az ásványokattáplálékkal kell bevinni!"

Na és milyen táplálékokban vannak ásványok szerinted? Már a gyümölcsökben is töredéke van a vitaminoknak mint régen,nem hiába nyomják az étredkiegészítőket. Főnököd fia meg szerintem üdítőkön nőtt fel, nem csapvizen, mert a mai fiatalok nemigazán isznak tiszta vizet, ahogy az én gyerekeim se. Minimum szörp, de nálam jóminőségű a csapvíz,jó kemény vagyis tele oldott anyagokkal, eszembe se jutna az RO szűrőm vizét inni.

júl. 10. 04:25
 13/19 anonim válasza:
Nézz ennek utánna alaposan 12! Élő vitamin alga kapszula! Több ezer élő vitalítás, és tápanyag. Igazad van, itasd csak vele ezt a sok szart. Az enyém is kap ilyesmit de itthon csak ro víz. Főzés, tea, nekünk kávé, és ivóvíz. Sokkal többet iszunk és mivel tiszta, nem válogatja a vese a méreganyagot. 20 perc, 30 perc és már pisilsz is. Mossa a szervezetből a mérget, nem hozzátesz. Kútfúrásoknál nagy mélységekben találnak 30éve betiltott permetszert a vízekben. Akkor a csapvíz biztos tiszta. Arzén, ólom, gyógyszer, klór, permet, mikróműanyag, agresszív tisztítószerek, korházi szennyvizek stb. 8milliárdan napi szinten tudod te mit csinálunk? Ez a bazi nagy fejlődés azt hiszed büntetlenül marad? Őrületes iparosodás stb. Az ásványokkal kapcsolatban szakemberek, vízügyi szakemberek nyilatkozatait hallottam. Festőként felmértem egy szenyvíztelep irodaházát, ott mikor beszélgettem pár dolgozóval,akkor döntöttem el hogy kell valami, csak nemtudtam mi. Az a baj, hogy amit a médiában és kisiskolásként tanítottak, mindíg változik, de az már berögződött.
júl. 10. 07:40
 14/19 anonim válasza:

[link]

Ezt nézd meg! Érdemes, de ez csak 1-forrás.

júl. 10. 07:46
 15/19 anonim ***** válasza:

#13 Ne haragudj, de te nagyon naiv ember vagy, ha bedőlsz ennek az algatablettás maszlagnak. Szerinted az alga nem vízben növekszik? Akkor pedig a te elméleted alapján, ugyanúgy gyűjti magába a sok szemetet. Vagyis nem csinálsz más, mint egyik készülékeddel kiszűröd a vízből, utána meg tabletta formájában ugyanúgy megeszed a mérgeket. Szerinted nem kell az RO szűrőbe visszasózóparton? 5 ezer forintér, 3600 liternyi vizet csinál. De tömd csak helyette ezzel az algaszarral a családodat, mert az aztán tuti egészséges és gazdaságos.

Tudod miből gondolom, hogy az az algabaromság egy nagy átbaszás? Nekem a növényes akvárium miatt van RO szűrőm, mert a lágyvízben jobban, és többféle akváriumi növény tartható, viszont bizonyos mértékű visszasózás szükséges, ugyanis nélküle instabil a pH, és az édesvízi garnéláim is elpusztulnának, mivel szűkség van a vízben lévő oldott sókra is. Tudom mit esznek a garnélák? Algát !! Szóval ennyit arról, hogy mennyire nem ér semmit egy olyan tabletta, és nem pótolja az oldott sókat, pl a kalciumot, aztán ne csodálkozz ha idővel csontritkulásod lesz .

A videódról meg csak annyit, hogy sok embert vertek át azzal a szerkezettel, a víztisztítókkal házaló ügynökök. Itt leírják a lényeget, úgyhogy a te forrásod is egy nagy átbaszás, aminek ezek szerint szintén bedőltél.

[link]

júl. 10. 16:11
 16/19 anonim válasza:
Nem is olvaslak végig, mert az elején butaságot írsz. Ezek alga telepeken tenyésztett mikróalgák, nem a Dunai, vagy Balatoni algákról van szó. Édesvízi, kristálytiszta körülmények közt szaporított algák. Kiszárítják és kapszulába teszik. Az élő vérben pl a clorella összeszedi a nehézfémeket stb. Megeszi, és ürítéskor kimegy az algával együtt. 4-féle alga van benne, ott van még a spirulina is, de nézz utánna. A Japánok 20évet vernek ránk, és jó állapotú 90-100 éves öregemberek vannak akik dolgozgatnak is. Jó, ök nem tablettában eszik, hanem másképp. De nagyon régóta eszik. A csernobili és hirosímai sugárzásnál hirosímában állítólag sokkal kevesebb káros hatást fejtett ki a sugárzás, és több volt a túlélője. (Nem ezért fogyasztom). A tiszta víz alap. Egyébként nagyon sok vízügyesnél is be van szerelve a mosogató alá, azért ők csak tudnak erről valamit.
júl. 10. 22:22
 17/19 anonim válasza:
Az algát kapszulába műsort egy Német belgyógyász Dr. nő találta ki, nem az advill ultra.
júl. 10. 22:32
 18/19 anonim ***** válasza:

#16 A,hogy nem olvasod végig, az is azt igazolja,hogy mennyire hülye, és csőlátó vagy! 🤣🤣 Főleg ha elhiszed ezt a maszlagot az algatelepekről, aztán nehogy kiderüljön, hogy indiai vagy pakisztáni gyerekek szedik a mocsárban 🤣

Belinkeltél egy videót aminek szintén bedőltél, mert az is csak a víztisztítókkal ügynökösködők átverése, de te azt se vagy hajlandó elolvasni, mert ennyire azt gondolod te vagy a világ legokosabb embere, de inkább hülye vagy, és az ilyennel felesleges vitatkozni 🤣🤣

Iszogasd csak a vizedet, meg szedd rá az a vackot, ga annyira azt hiszed milyen jó, de csak egy balek vagy! 🤣

Ennyi!

júl. 11. 04:42
 19/19 anonim válasza:
Te dolgod, tudatlan buta emberek mindíg voltak és lesznek. Népesícsd hát táborukat! Beeeee😆
júl. 11. 07:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!