Mi baj történhet, ha néhány percre felügyelet nélkül hagyunk egy müködő mosógépet?
Elméleti síkon tönkremehet, elkezdheti ereszteni kifelé a vizet vagy leállhat.
Gyakorlati síkon teljesen felesleges ezen aggódni, és ha nincs előzetesen ráutaló jel, akkor aztán főleg.
Barátnőd kicsit túlgondolja.
Fú, ezt nagyon félreértelmezi... persze, ELŐFORDULHAT, hogy leugrik a cső és eláraszt mindent, de ennyi erővel a villamos is elüthet. Mosógépet, mosogatógépet simán úgy hagyok, ha elmegyek. Mire hazaérek, lehet kipakolni.
De csak egyet kérdezz meg a csajodtól: ha eljár dolgozni, minden reggel kihúzza a hűtőszekrényt is...? O:)
Egy kicsit túlreagálja, vagy valami szörnyű emlék miatt nem meri otthagyni a gépet.
De teljesen meg tudom érteni. Én is csak akkor mosok amikor itthon és/vagy a ház körül vagyok. Már sok évvel ezelőtt is műanyag fittingek és hollanderekkel adták a gépeket és azok simán el tudnak törni - de még egy fém is - és akkor folyik a víz orrba-szájba. Ha csak órák múlva érsz haza, akkor szétázik minden.
Igen tudom, vannak már megoldások ennek kiküszöbölésére, de sok helyen még nem alkalmazzák.
Aztán ott az elektromos zárlat esélye is, nem lehet azt sem kizárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!