Tį hány fokon mosnátok a ruhát?
Igazából új mosógép, AEG típus.
2 program között variálok az egyik a 40 fok 1 óra, vagy 60 fok 2 óra. Van 90 fok is de szerintem az felesleges.
Átlag ruhákra elég a 40 fok? Vagy a 60 fokos mosással tisztább lesz?
Azért kérdezem mert 18f vagyok eddig én úgy mostam hogy otthon be volt állítva a gép csak beletettem a cuccaim nyomtam egy startot és ennyi.
Illetve ez még hagyományos centrifugás nem szárítós. Legkisebb fordulaton centrifugázza, vagy maxon (1200)?
Az is kimaradt, hogy kapszulát használok.
Azért mert elvileg ez a 40 fok 1 óra az alap program. A legrövidebb az 20 perc 30 fok ha jól emlékszem.
Van az az a vasaló funkció elvileg nem gyűri meg annyira a ruhát.
A legtöbb ruhát max 30-40 fokon lehet mosni, és felesleges is ennél több
Keresd ki a használati útmutatóból, hogy melyik az az általános célú, súlyautomatikát is használó program, ahol 30-40 fokot is be lehet állítani.
A nagyon rövid programok általában csak nagyon kevés ruhához használhatók.
A használati útmutatóban ezt is megtalálod
sőt most láttam, 20 fok 35 perc a legegyszerűbb program, a gép szerint ez az eco mód.
még reggel megnézem pontosan milyen programok vannak benne, és akkor valami 40 fok 30-40 percest keresek.
3 vagyok. Válaszoltam a kérdésre hogy "Ti hàny fokon mosnátok a ruhát?"
Erre lepontoznak🤔
Hát ki érti ezt?🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!