Ideálos porszívó?
Fontos szempontok:
Akkumulátoros legyen
Jó szívó ereje legyen
Van egy bernink, aki gyakran van bent velünk így kutyaszőrrel fog találkozni bőven:D
Jó akku idő
Nagyon sok fajtát nèztem már a samsungtol, a xiaomiig, vèlemènyeket is olvastam de nem voltak kifejtve így nem igazán tudok dönteni mi lenne a megfelelő :/
#6, #7, #9: én azért váltottam akkus porszívóra, mert egy szimpla panel lakásban is tele volt a tököm azzal, hogy folyamatosan a kábelt kellett cibálni, meg oda-vissza rohangálni, felborítottam mindent, mert a kábel vagy a porszívó elakadt valahol, ráadásul sok helyet is foglal... nekem ehhez nincs idegrendszerem. Amióta megvettem az akkusat, csak fogom, meglátom a padlón, hogy szemetes, már rohanok is, előkapom, szívok vele kettőt és kész. Az ágyat meg a szekrény tetejét is sokkal könnyebben le tudom porszívózni. Nyáron a beszabadult bogarakról ne is beszéljünk :D (és #7, jelzem, hogy férfi vagyok, nem a kinézete, hanem a hasznossága miatt vettem meg)
#4: nem tudok pontos használati időt mondani, mert elég random kapcsolom be, de nincs vele bajom. Amikor megvettem, a teljes 65m2 lakáson körbe mentem vele a világítós fejjel 1-es fokozaton (nekem bőven elég még hosszabb szőrű szőnyegnél is), és talán 20% ment le belőle. Reklámozza a turbó funkcióját, de igazából még egyszer sem volt rá szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!