Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Klíma ilyen hangot ad ki?

Klíma ilyen hangot ad ki?

Figyelt kérdés

Decemberben lett át nézve szerelő által minden rendben volt ki lett pucolva. Nem volt még ilyen hangja.

Kb karácsony után kezdte el. Mikor hidegebb volt halkabbá vált de aztán megint elkezdte. Mindegy neki hány fok van -5-ben ugyanez mint +10-ben

Szokott pihenni is mert más fűtés is van.

[link]

Mi lehet ez? Szerelőt kérdeztem de nem tudtam megmutatni ezt a hangot és másképp értelmezte így annyiban hagytam aztán halkabb lett akkor azért nem de most megint kezdte.

Tavaly óta van fent akkor nem volt ilyen hangja egyáltalán

jan. 16. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikor kerreg , akkor akad a ventilátor, vagy súrol valamit. Okozhatja , hogy esetlegesen csapágyas
jan. 16. 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Vagy jég is okozhatja ha kerreg a (kültéri) ventilátor… egyáltalán téliesített klíma ez?
jan. 17. 00:00
 3/6 A kérdező kommentje:
A kültéri nem ad ki ilyen hangot. Semmi köze a jéghez. Írtam is hogy +10-ben is ilyen hangja van és múlt héten a nagy hidegben meg csendesebb volt
jan. 17. 06:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy meg magától leolvaszt nincs semmi baj ha mínusz van
jan. 17. 06:43
 5/6 anonim ***** válasza:
A ventillátor fordulatszámával arányos a a hang? Ha emeled a fordulatot, akkor változik a hang is?
jan. 17. 08:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan
jan. 17. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!