Hányszor lehet egy nap szárítógépet indítani?
Figyelt kérdés
Nem árt a gépnek, ha egy nap 4-5x megy? Egy héten egy napot szoktam mosásra és szárításra szánni, viszont nem vagyok benne biztos, hogy ezzel nem-e ártok a gépnek, ha azon a napon 3-4-5x is megy2024. jan. 9. 13:10
3/8 A kérdező kommentje:
Volt már aki azt mondta nekem, hogy ezek a gépek nem arra vannak kitalálva hogy egy napon keresztül szinte megállás nélkül menjenek, mert a motor nem fogja bírni egy idő után
2024. jan. 9. 13:37
4/8 anonim válasza:
Szerintem meg jobb, ha eleve meleg és úgy megy többször
5/8 anonim válasza:
Nyílván minden műszaki cikk tönkre megy egyszer. Ha tönkremegy majd megjavittatod vagy lecseréled. Vagy ne kapcsold be soha többé és akkor életed végeig kitart.
6/8 anonim válasza:
De azért vetted, hogy használd. Tehát használd!
8/8 ha5ctx válasza:
Én azért nem szeretem az ilyen maratonokat otthon sem, mert akár hogyis, kifelé is jut pára, amit a helyiség nem biztos hogy tolerál.
Megaztán ha teljesen megszárítja a ruhákat, azokat így is utána ki kell szellőztetni, hagyni szabadon lehülni.
Ha melegen összehajtogatod őket, előfordulhat hogy a hülés folyamán visszanedvesedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!