Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Használ valaki ilyen vagy...

Használ valaki ilyen vagy ezekhez hasonló sütőt? Lent!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Használtok ilyen sütőt?

Sütni, főzni használnám, és a mikrohullámú sütőt váltanám ki vele.

Esetleg tapasztalatok?

Köszi!

2023. dec. 30. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:

A mikrohullámú sütő egyszerre melegíti fel az egész ételt, kívűl belül egyaránt. Ezek viszont kívülről befelé. Szóval ebbe nem elég csak beledobni a kaját jó van az úgy módra, recept is kelleni fog hozzá. Tulajdonképp ezek egy normál sütő, és egy grill keveréke. Bármit raksz bele, az étel külseje mindig jobban megsül mint a belseje, ami egy grill csirkénél kiváló lehet, de a tegnapi leves felmelegítéséhez nem elég hatékony.

Ha frissen sült ételeket akarsz enni akkor érdemes lehet megvenni, de nem váltja ki a mikrót, mert a mikróba gyakorlatilag bármit felmelegíthetsz, ezek a sütők viszont sütéshez, többnyire fríss ételek elkészítésére valók.

2024. jan. 1. 13:48
 2/2 Salx Narval ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy mellette nagyon hasznos lehet, de helyette nem. Neked kell tudnod melyikre van nagyobb szükséged. Én szeretem ha mindenféle sütő, főző és melegítő eszköz rendelkezésemre áll és igény szerint válogathatok közülük. Amúgy tetszik, ha nem lenne miben sütnöm, főznöm, grilleznem, aszalnom szívesen használnám, miért ne.
2024. jan. 2. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!