Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen air fryer-t vegyek?

Milyen air fryer-t vegyek?

Figyelt kérdés
4 liter elég, ár/érték arány fontos.
2023. dec. 14. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
nagyot
2023. dec. 14. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tökmindegy,mindben ugyanaz a technika van,egy fűtőszál,ventilátor,időzítő-minden más csak mókusvakítás.

Tényleg minél nagyobbat,még ha nincs is max.ig pakolva a kosár annál jobb minél nagyobb felületen éri a forró levegő az ételt.

2023. dec. 15. 00:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért vannak eltérések
2023. dec. 15. 00:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyat nézz, aminek a kosarát be lehet tenni a mosogatógépbe, mert ezeket kézzel tisztítani kínszenvedés.
2023. dec. 15. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem pl egy lidl-ös Silvercrest márkájú van, tökéletesen kiszolgálja az igényeimet, nem volt drága, és könnyen is tisztítható. Elképzelni sem tudom, hogy vajon mivel tudhat többet 2-3-szoros árért mondjuk egy Tefal, de gyanítom, hogy nem sokkal, legfeljebb több előre beállított program van rajta, amit kézzel ugyanúgy be tudsz állítani egy olcsóbb airfryeren is.
2023. dec. 15. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Célszerű fix helyre tenni a konyhában hogy ne kelljen mindig pakolgatni.

Szerintem lényeges hogy könnyen lehessen takarítani a belsejét.

2023. dec. 15. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem Ambiano XXL(Aldi)van,az előre beállított programot(amikkel a drágákat reklámozzák mint extra)soha nem használjuk,honnan tudná egy mérnök aki meghatározta hőmérsékletet és az időtartamot hogy én mennyire szeretem megsütve a sült krumplit vagy mást,függhet az alapanyagtól,ízléstől stb.-ha úgyis rá kellene nyomni pár percet ha nem tetszik a végeredmény?

Beállítom 15percre max.hőfokon,félidőben megnézem,megrázom,megforgatom és kész.

2023. dec. 15. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!