Ariston kondenzációs kazánom van, elég sok vele a baj. Milyet márkát típust tudtok mondani ami több éve hiba nélkül működik?
"Csak hazai, Fég stb .és nyugati vackok hullanak szét"
A legutóbbi FÉG vízmelegítőm Robert Bosch Gmbh. licensz alapján készült... ennyit a "nyugati
vackokról"
Sz4r mind, a szerelő mondta, mind tönkre fog menni tervezett módon, tehát olyat vegyél amihez a gázszerelőd szívesen hozzányúl, amihez van és tud olcsón alkatrészet venni.
Az hogy egyik márka jobb mint a másik már a múlté. Maguk a gyártók sem tudják mindig mit raknak bele, lutri hogy a beszállító milyen minőségben szerzi be az adott bizbaszt.
"Olyat amihez van szerelo a kozeledbe"
Hiába, ha 5 év múlva csak szerelő van, alkatrész nincs.
Nekem Vaillant van, 10+ éve fut, eddig nem volt gond.
De nem ördögtől való dolog hogy elenged egy tömítés, vagy érintkezési hiba keletkezik valahol. A nagyobb baj, hogy a szerelők sz@rnak rá, rögtön fődarabot cserélnek meg vezérlést.
A kolléganőm pont a múlt hónapban futott bele. Nem ment a fűtés, szerelőt hívott, 150 ezerért panel csere. Egy hét mólva megint nem jó.
Felhívott hogy mit csináljon, elmentem megnézni.
Meghúztam egy csavart a termosztátnál, azóta sincs vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!