Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen háztartási gépeitek...

Milyen háztartási gépeitek vannak? És melyiket tartjátok nélkülözhetetlen, mindennapos eszköznek?

Figyelt kérdés
Csak belegondoltam, hogy mi 4 éve költöztünk össze a párommal, és mosógép, hűtő, porszívó van (meg gázos sütő). Se vasaló, se hajszárító, se kávéfőző, se mikró, (se tv). És tök jól lehet ezek nélkül élni, nincs hiányérzetem.
2010. okt. 21. 12:42
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, turmixgép az van, de az fontos is a krémlevesekhez meg turmixokhoz.
2010. okt. 21. 12:44
 2/9 anonim válasza:
100%
A mosogatógépet imádom!!!!3 gyerekünk van,nagy segítség a konyhában:))
2010. okt. 21. 12:51
 3/9 anonim válasza:
100%
Jó nektek, hogy csak olyan ruháitok vannak amiket nem kell vasalni! És a hajszárítót mivel helyettesítitek?
2010. okt. 21. 12:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kollégiumbam lakok, tehát csak egy tűzhely, meg egy minatűr hűtő várt (Egy emberre lenne elég ekkora, hatra baromi kevés)

Ami nélkül nem tudnék élni: hajszárító - valahogy muszáj megszelidítenem azt a hosszú loboncot, mert állna minden létező irányba.

Mikró nélkül meglennék, mivel vannak, akik nem, élvezem az előnyeit. Kávéfőzőt nem használom - instantot iszok -, kenyérpirító szintúgy, a ruhák meg kilógják magukat a szárogatón, nem kell vasalni.

Tv van, mert szobatársam függő, de anélkül is meglennék - amíg van internet -, néha kifejezetten zavar, mikor tanulnék, vagy aludnék, és bekapcsolja, de lehalkítani már elfelejti. Na meg kikapcsolni is...

2010. okt. 21. 12:55
 5/9 anonim válasza:
100%

Hát én előbb megválnék a vasalótól,mint a mosogatógépemtől....

Én amit te felsoroltál mind nélkülözhetetlennek tartok,mivel gyereket nevelünk,főzünk,mosunk mosogatunk sokat.

Egyedül a videokamerát,és a digitális fényképezőt,és a kenyérsütőt nem tartom nélkülözhetetlennek,nincs is....

2010. okt. 21. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

Mosógép,mosogatógép,,hűtő,grilles mikró,sütő,turmixgép,habkeverő,kávéfőző,kávédaráló,hajszáritó,masszázsszék,masszirozók,tv,video,dvd,hifik,erősitők,elektromos gitár,fülhallgatók,mikrofonok,rádiók,epiláló gép,infra lámpa,láva lámpa,villámlos lámpa,hangulat világitós diszkógömb a plafonomon(mondjuk ez ajándék volt),vizes porszivó,kenyérszeletelő,elektromos húsdaráló,kenyérsütő,elektromos fogkefék,szájzuhany,hajvágó,elektromos ruhatisztitó,és X-BOX(L).

Na még tuti kifelejtettem valamit,de minegy.EZek minden nap használatosak kb nem tudnék nélkülük élni...:)

2010. okt. 21. 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
utolsó vagyok persze számitógépek,laptopok,ájfon stb
2010. okt. 21. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

hajszárító, kávé főző, aprító, kávé daráló, vízforraló, vasaló, mikro*, tűzhely**, hűtő**, mosógép*, hajnyíró, porszívó*.

amit becsillagoztam, azok nagyon jók, hogy vannak. a két csillagos meg gyakorlatilag nélkülözhetetlen.

és hiányolok (de nincs hely): mosogatógépet, vagy legalább még egy mosogató tálcát (most egy tálcás van)

2010. okt. 21. 13:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Elsősorban háztartási gépekre gondoltam, a többi elektromos készülék nagyjából csak szórakozásra van. Nekem is van digitális gépem és számítógépem, de ezek kellenek a munkámhoz. Ja jut eszembe, van hajnyírónk, a páromat én nyírom a fodrász helyett, így kicsit olcsóbb.

Hajszárítót nem váltom ki semmivel, törölköző rá, oszt heló. Nyáron magától is hamar megszárad, télen lesz neccesebb, amikor eleve elég hideg van a lakásban.

Páromnak vannak ingjei, de nem ilyen hivatali stílusúak, bőven elég, ahogy megszárad a kötélen. Nekem is van 1-2 nyári szoknyám, amit elvileg vasalni kéne, de nem érdekel, ha leülök, úgyis összegyűrődik (de ettől még nem néz ki hülyén, a stílusa nem igényli a tökéletességet).

2010. okt. 21. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!