Milyen háztartási gépeitek vannak? És melyiket tartjátok nélkülözhetetlen, mindennapos eszköznek?
Kollégiumbam lakok, tehát csak egy tűzhely, meg egy minatűr hűtő várt (Egy emberre lenne elég ekkora, hatra baromi kevés)
Ami nélkül nem tudnék élni: hajszárító - valahogy muszáj megszelidítenem azt a hosszú loboncot, mert állna minden létező irányba.
Mikró nélkül meglennék, mivel vannak, akik nem, élvezem az előnyeit. Kávéfőzőt nem használom - instantot iszok -, kenyérpirító szintúgy, a ruhák meg kilógják magukat a szárogatón, nem kell vasalni.
Tv van, mert szobatársam függő, de anélkül is meglennék - amíg van internet -, néha kifejezetten zavar, mikor tanulnék, vagy aludnék, és bekapcsolja, de lehalkítani már elfelejti. Na meg kikapcsolni is...
Hát én előbb megválnék a vasalótól,mint a mosogatógépemtől....
Én amit te felsoroltál mind nélkülözhetetlennek tartok,mivel gyereket nevelünk,főzünk,mosunk mosogatunk sokat.
Egyedül a videokamerát,és a digitális fényképezőt,és a kenyérsütőt nem tartom nélkülözhetetlennek,nincs is....
Mosógép,mosogatógép,,hűtő,grilles mikró,sütő,turmixgép,habkeverő,kávéfőző,kávédaráló,hajszáritó,masszázsszék,masszirozók,tv,video,dvd,hifik,erősitők,elektromos gitár,fülhallgatók,mikrofonok,rádiók,epiláló gép,infra lámpa,láva lámpa,villámlos lámpa,hangulat világitós diszkógömb a plafonomon(mondjuk ez ajándék volt),vizes porszivó,kenyérszeletelő,elektromos húsdaráló,kenyérsütő,elektromos fogkefék,szájzuhany,hajvágó,elektromos ruhatisztitó,és X-BOX(L).
Na még tuti kifelejtettem valamit,de minegy.EZek minden nap használatosak kb nem tudnék nélkülük élni...:)
hajszárító, kávé főző, aprító, kávé daráló, vízforraló, vasaló, mikro*, tűzhely**, hűtő**, mosógép*, hajnyíró, porszívó*.
amit becsillagoztam, azok nagyon jók, hogy vannak. a két csillagos meg gyakorlatilag nélkülözhetetlen.
és hiányolok (de nincs hely): mosogatógépet, vagy legalább még egy mosogató tálcát (most egy tálcás van)
Elsősorban háztartási gépekre gondoltam, a többi elektromos készülék nagyjából csak szórakozásra van. Nekem is van digitális gépem és számítógépem, de ezek kellenek a munkámhoz. Ja jut eszembe, van hajnyírónk, a páromat én nyírom a fodrász helyett, így kicsit olcsóbb.
Hajszárítót nem váltom ki semmivel, törölköző rá, oszt heló. Nyáron magától is hamar megszárad, télen lesz neccesebb, amikor eleve elég hideg van a lakásban.
Páromnak vannak ingjei, de nem ilyen hivatali stílusúak, bőven elég, ahogy megszárad a kötélen. Nekem is van 1-2 nyári szoknyám, amit elvileg vasalni kéne, de nem érdekel, ha leülök, úgyis összegyűrődik (de ettől még nem néz ki hülyén, a stílusa nem igényli a tökéletességet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!