Melyik (férfi) elektromos borotva vállt be nektek a legjobban?
A hagyományos, vagy a 3 körkéses a jobb? Mi a különbség egy 2500 Ft-os noname borotva és egy 10 ezer Ft-os Philips között? Látszólag ugyanolyanok, ugyanúgy működnek.
Az elektromos borotván van olyan funkció, hogy hagyjon egy kis borostát? Akik minden nap borostásak, azok hogy oldják meg? Ha én levágom egy egyszerű (nem elektromos) borotvával a szakállam, akkor nem marad borosta.
Borostát borotválkozás nélkül a legegyszerűbb csinálni :D
Én Philipset használok, kerülni kell azokat az elektromos borotvákat melyeken henger alakú a nyíró rész, nekem lenyúzta a bőröm és rosszul is vágott. A 3 tárcsás philipsek nagyon jók.
Nekem a körkéses borotvák váltak be, a hengerkésessel nem tudtam borotválkozni csak össze-vissza karcolgatta az arcomat.
A drága és az olcsó gépek között az a különbség, hogy a drágábbaknak olyan késeik vannak, amelyek nem kopnak el tíz borotválkozás után, hanem évek múlva is lehet velük nyírni a szőrt.
Némelyik borotván van úgynevezett pajeszvágó, ami úgy működik, mint a hajnyírók; ezzel lehet megcsinálni, hogy minden nap azonos hosszúságú borosta legyen az arcon.
Én is csak a körkéses borotvát tudom használni. A rezgőkéses nagyon nem jött be.
Philips 2 körkéses lift&cut van már több mint 10 éve, és mai napig tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!