Vettem egy kombinált tűzhelyt. Az a problémám, hogy a kábele nem ér el a konektorhoz. Ha leszedem a kábelt a tűzhelyről és teszek rá egy hosszabb kábelt, az garancia vesztéssel jár?
Mit hosszabbítasz azon, ami olyan, mint a bojler vagy hőtároló kályha?
Megint olyan szól hozzá, aki laikus.
Ne bontsd meg.
Ugyan erre sokszor hivatkoznak, hogy garanciavesztő ha hozzányúlsz, de én már más nevében számos alkalommal vittem végig sikeresen olyan ügyet, ahol a forgalmazó szembe ment a aszabályokkal. És nem egyszerű átvinned a rendszeren az igazad, még akkor sem, ha mindenki tudja hogy igazad van.
A sajátommal is volt már esetem, amit magam üzemeltem be, annak ellenére, hogy a gyártó a saját szakembere általi beüzemeléshez kötötte a garanciát. És amikor elromlott, erre hivatkozva meg is tagadta a javítást. Elég sokbe került, de bevizsgáltattam, és a meghobásodás oka gyártási hibából fakadt.
És a gyártási eredetű meghibásodásra ott a jogszabály, ami szerint a gyártónak helyt kell állnia. Ezt ő nem írhatja felül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!