Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mire való a képen látható két...

Mire való a képen látható két gomb?

Figyelt kérdés
Nagyon régi imperial beépített tűzhely, sajnos használati nincs, a netem sem találom a típus alapján. Amit jelez ponttal, annál a kettő sütőlapnál 1-től 12-ig van fokozat, a másik kettőnél csak 1-3

#gomb #Beépített tűzhely #Imperisl
2023. nov. 9. 18:46
1 2
 11/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
66%

Ha nagyon régi, akkor miért is indukciós?

Ha lángot kérdez az 8., akkor miért írod, hogy nagy (láng)?

Még egy észrevétel, ami engem sokszor irritál.

Kérdezők beraknak homályos ocsmány képeket, olyan is van.

Máskor beraknak egy apró szegmenst az egészből. Pedig lehetséges, hogy az egésznek az átlátása (is) valamit elárulna.

2023. nov. 9. 21:43
 12/16 A kérdező kommentje:

Korrekció:

Tényleg nem indukciós, hanem kerámia főzőlapos, bocs a téves információ miatt és köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem (új albérlet, gáztűzhelyek után nekem ez nagyon "új")

1981-es gyártmány

A láng szó felett elsiklottam, úgy értettem hogy a két gomb a 2 nagyobbik főzőt (zóna?) jelöli.

Képeket csatolok:

[link]

[link]

2023. nov. 10. 10:56
 13/16 anonim ***** válasza:
indukciós, LoL
2023. nov. 10. 14:48
 14/16 A kérdező kommentje:

...?

2023. nov. 10. 15:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez szerintem a kibővített felület kapcsolója.
2023. nov. 12. 00:29
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, leteszteljük!

2023. nov. 13. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!