Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Computherm termosztátot...

Computherm termosztátot hogyan tudom beállitani?

Figyelt kérdés
Tavaly lett felszerelve egy Computherm Q7 típusú termosztát. Mivel nyugdíjas vagyok kézi vezérléssel használom, tehát ahogy jólesik úgy állítom be. Viszont minden nap éjfélkor fogja magát és felkapcsolja 22 fokra. Tavaly tudom hogy be tudtam állítani hogy éjfélkor ne kapcsolja fel 22-re, le tudtam venni belőle. Fel is írtam hogy kell de nem találom a papírt és nem emlékszem rá mit kelllett nyomni. Sajnos a használati utasításban nem igazán találtam megoldást. Köszönöm

2023. nov. 3. 13:51
 1/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ez is papír, csak még nincs kinyomtatva:

[link]

2023. nov. 3. 15:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt én is megtaláltam csak nem igazodok ki rajta.
2023. nov. 3. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Bal szélső gomb [HOLD] megnyomására egy kulcs jelenik meg a kijelzőn. Amíg a kulcs látszik, addig csak kézi állítás van, nincs automata program.

[link]

2023. nov. 3. 16:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Hiába, éjfélkor átkapcsol.
2023. nov. 3. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:

borzasztó, illogikus a computherm programozása. Én is kínlódtam vele, aztán lecseréltem egy ilyenre:

[link]

2023. nov. 3. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:

"Hiába, éjfélkor átkapcsol."

Az akkor van, ha a kéz szimbólum látszik, azt felülírja a következő program.

2023. nov. 4. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!