Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógépet ajánlotok...

Milyen mosógépet ajánlotok egy főre?

Figyelt kérdés
Csak én használnám egyedül. Lehetőleg 100.000 alatt legyen. Köszi a segítséget!
2023. szept. 12. 09:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
akár használtan valami kisebb kapacitású, de jobb minőségűt (pl AEG)
2023. szept. 12. 10:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Én egy újszerű, de használt mosó-szárítót vettem egyszemélyes legénygarzonomba. Heti 1x használom átlagban, egy éve gond nélkül teszi a dolgát.
2023. szept. 12. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Heti 1x? Az kemény... miért jársz koszos, büdös ruhákban?
2023. szept. 12. 11:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Amúgy teljesen offtopik, de én is arra kaptam fel a fejem.

Egyedül lakom, és háát a törcsiket, ágyneműt lehet, hogy ritkábban mosom, mint kellene, de így is heti 2...

2023. szept. 12. 12:58
 5/12 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Van annyi cuccom, hogy tényleg általában elegendő a heti 1x mosás. Néha van, hogy csinálok második mosást, ha pl ágynemű vagy törölköző aktuális. De nem járok koszos ruhában.
2023. szept. 12. 15:37
 6/12 anonim ***** válasza:

És egy mosásba beteszel mindent? :D

Nekem egy legalapabb Fagor felültöltős van. Bőven elég.

A legalapabbat vegyed kijelző, meg okosfunkció, meg minden köcöllék nélkül.

valami ilyent: [link]

Jah tudom ez is 117, de hát ócóbb nincs. Én 70-ért vettem 2010-ben hasonlót, úgyhogy örülni kell neki hogy nem a duplájára drágult ez a kategória.

Érdemes elmenni boltokba is személyesen (főleg kisebb helyekre), hátha van valahol a raktár sarkában "porosodó" buta mosógép amit nem tudnak eladni régóta és odaadják olcsóbban.

2023. szept. 12. 17:02
 7/12 anonim ***** válasza:
ja még valami: mini mosógépet ne vegyél!! Ne! Csak ha szopatni akarod magad! Az egy műanyag lavór benne egy keverőtárcsa. Semmi több. Te töltöd fel vízzel csapról, zuhanyról és te öntöd ki. Nem tud semmi mást csinálni mint forgatni a vizet a kis motorjával. 2 pólónak oké, de ha egy rendes férfi emberre való farmert beleteszel letérdel.
2023. szept. 12. 17:05
 8/12 anonim ***** válasza:

"És egy mosásba beteszel mindent? :D"

Mondtam már, tipik agglegény vagyok. :)

Egyébként olyan anyagú és színű cuccaim vannak, hogy 30 vagy 40 fokos gyors programon 15-20 perc alatt kimosódnak. Nem büdösek, nem koszosak. Nyáron teregetve, télen szárítózva száradnak. Tökéletesen működik. Az életem amúgy is olyan, hogy rettenet ritkán lesz nagyon koszos bármim is.

2023. szept. 12. 17:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Én nem használok rövid programokat, de amúgy mi a lényegük?

Nem mindegy, hogy 20 percet vagy 1:10-et megy a mosógép, mialatt az ember a nappaliban teszi a dolgát?

Egy kicsit agglegényes "vénlány"

2023. szept. 12. 18:15
 10/12 anonim ***** válasza:
A rövid programok elvileg energiatakarékosságot szolgálnak, azaz kevesebb víz és áram fogy. Nekem pl semmivel sem tőle kevésbé tiszta a ruha, mintha órákig lögyböltetném.
2023. szept. 12. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!