Le lehet olvasztani egy hűtőt csukott mélyhűtőajtóval, hogy ne olvadjon ki a tartalma?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, kb. -9°C a kritikus hőmérséklet, addig mehet. Csak addig húznám ki a konnektorból persze, amíg feltétlenül szükséges.2023. szept. 9. 09:53
1/9 lali51 válasza:
Nem.Pakolj ki belőle, tegyélbe egy tál forró vizet.
2/9 anonim válasza:
Nem. Csupa víz lesz minden, ami utána jégge fagy a benne lévő termékeken. Ami viszont jelentős minőségromlas.
Szedj ki mindent és forró vizes edényeket ha beraksz, gyorsan leolvad. Utána szárazra kell törölni es úgy lehet visszapakolni.
3/9 anonim válasza:
Sokat segít, ha télen csinálod ... :D
4/9 anonim válasza:
Mégis hogy a büdös életbe lehet valaki ennyire sügér???
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként nem a vastag jégréteg, hanem az esetleg befagyott lefolyó miatt kéne leolvasztani. #4 pedig most csak piros, legközelebb jelentés.
2023. szept. 10. 06:18
6/9 anonim válasza:
Becsukott ajtó és benne a cucc úgy leolvasztani ? 🙈🙊😱
Mond te tényleg ennyire vagy.
7/9 A kérdező kommentje:
Most írtam, te agyatlan, hogy nem a mélyhűtő érdekelt. Simán el tudom képzelni, hogy a lefolyóból kiolvad a jég, miközben a mélyhűtő nem melegszik fel túlságosan. Biztos te is nagy szakértő vagy...
2023. szept. 11. 07:20
8/9 D.O.81 válasza:
Üdv!
Nyugodtan megcsinálhatod, viszont, ha az olvadékvíz cső el van dugulva, akkor egy jó méteres, 1..2 mm átmérőjű, tömör erű rézvezetékkel kell kidugítani, a hűtőtéri leolvasztás sikertelen valószínűsége miatt (ugyanis nem lehetsz benne biztos, hogy jég van benne). Másrészt én hajszárítóval szoktam az olvasztást meggyorsítani, ugyanis így, egy komplett hűtővel fél...háromnegyed óra alatt megvagyok.
9/9 A kérdező kommentje:
#8 Köszönöm, akkor talán kipróbálom, de egyelőre cső nélkül. Nem valószínű, hogy bármi gond lenne, csak a múltkor amikor megpakoltam, gyorsan felpattant kb. 10°C-ra, és alig akart lehűlni, de azóta minden OK, csak ritkán üres a fagyasztó.
2023. szept. 11. 12:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!