Miért nem tudja mosogatógép tisztára mosni az olajütő üstjét?
Általában az egy órás gyors programot használom (65 fokos mosás, Bosch mosogatógép)
A tepsiket gyönyörűen tisztára mossa, bármit is égettem oda benne (nem vagyok ügyes a konyhában)
Az olajütő üstje azonban ragacsos marad, kézzel kell tisztára mosni. Hiába használtam a 70 fokos erős szennyezettségre való programot, az se használt.
Én is próbáltam minden csodaszert, de a fritőz rácsra égett olajat sosem tudtam a konyhai cuccokal elmosni.
És egyszer próbaképpen féktisztítóvan megfújtam. Mintha sose lett volna olajos, úgy leszedte (ecsettel rásegítve a résekben). Utána be lehet küldeni egy körre a mosogatógépbe, hogy a maradványokat eltüntesse.
Ugyanígy jó a fenyőgyantára is, amikor beleültem az új nadrágommal, az se akart kijönni belőle. De meghajszárítózva és féktisztítóval fújva, meg törlőpapírral itatva nyoma se maradt, utólag nem tudnám megmondani hol volt beleragadva.
Ez a féktisztító nagyon jó ötlet.
Kipróbálom a grill rácson. Mindig kinlódok vele.
"A féktisztító egészségre súlyosan káros anyagokat tartalmaz!!!"
El kell mosni utána, ezt írtam is.
A féktisztító tulajdonképpen hidrogénezett tiszta benzin, PB és CO2 hajtógáz keverékkel.
Fektisztító 😅
Na vajon mitől lesz 50 évesen a vastagbélrák?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!