Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nem tudja mosogatógép...

Miért nem tudja mosogatógép tisztára mosni az olajütő üstjét?

Figyelt kérdés

Általában az egy órás gyors programot használom (65 fokos mosás, Bosch mosogatógép)

A tepsiket gyönyörűen tisztára mossa, bármit is égettem oda benne (nem vagyok ügyes a konyhában)

Az olajütő üstje azonban ragacsos marad, kézzel kell tisztára mosni. Hiába használtam a 70 fokos erős szennyezettségre való programot, az se használt.

2023. szept. 4. 21:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
A mosogatógép nem képes csodákra. Az olajsütő üstje előtte hosszú időn át, magas hőmérsékleten találkozott olajjal, nincs az a program, ami tisztára mosná. Előtte kézi mosogatással el kell távolítani a ganyé nagyját, utána beletenni a mosogatógépbe és jó lesz.
2023. szept. 4. 22:44
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Én is próbáltam minden csodaszert, de a fritőz rácsra égett olajat sosem tudtam a konyhai cuccokal elmosni.

És egyszer próbaképpen féktisztítóvan megfújtam. Mintha sose lett volna olajos, úgy leszedte (ecsettel rásegítve a résekben). Utána be lehet küldeni egy körre a mosogatógépbe, hogy a maradványokat eltüntesse.

Ugyanígy jó a fenyőgyantára is, amikor beleültem az új nadrágommal, az se akart kijönni belőle. De meghajszárítózva és féktisztítóval fújva, meg törlőpapírral itatva nyoma se maradt, utólag nem tudnám megmondani hol volt beleragadva.

2023. szept. 4. 23:03
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Ez a féktisztító nagyon jó ötlet.

Kipróbálom a grill rácson. Mindig kinlódok vele.

2023. szept. 4. 23:11
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Féktisztító... :D Nagyon köszönöm!
2023. szept. 4. 23:14
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Micsoda ötlet, ki fogom én is próbálni. Eddig hideg zsíroldóval próbálkoztam, de nem voltam 100%-ig elégedett és rettentő büdös is.
2023. szept. 4. 23:59
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
A féktisztító egészségre súlyosan káros anyagokat tartalmaz!!!
2023. szept. 5. 04:09
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

"A féktisztító egészségre súlyosan káros anyagokat tartalmaz!!!"

El kell mosni utána, ezt írtam is.

A féktisztító tulajdonképpen hidrogénezett tiszta benzin, PB és CO2 hajtógáz keverékkel.

2023. szept. 5. 05:23
 8/11 NTBS ***** válasza:
33%
Mert nem arra való.
2023. szept. 5. 06:22
 9/11 A kérdező kommentje:
#1 a tepsi magasabb hőfokon van a sütőben, azt mégis elmossa szépen. (200 fok / 190 fok)
2023. szept. 5. 09:14
 10/11 anonim ***** válasza:
37%

Fektisztító 😅

Na vajon mitől lesz 50 évesen a vastagbélrák?

2023. szept. 8. 10:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!