Hol tudok eredeti olasz Bialetti Brikka kávéfőzőt venni?
Figyelt kérdés
Legtöbb helyen a román verzió kapható. Ez rosszabb minőségű.2023. szept. 1. 10:18
1/15 anonim válasza:
Olaszországban. Én nemrég kint jártam, láttam is, és azóta a fejem verem a falba, hogy nem vettem.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem járok arra sajnos. :(
Weben vagy Magyarországon szeretném megvenni.
2023. szept. 1. 10:40
3/15 anonim válasza:
4/15 A kérdező kommentje:
Többek közt ennél láttam kommentben, hogy román terméket adnak. Nézd meg, azért van 1 db 1 csillagos értékelés.
Találtam én is sok helyen. Nem ezzel van a baj. Arra lennék kíváncsi, hogy hol van biztosan olasz, és nem román.
2023. szept. 1. 11:02
5/15 anonim válasza:
Megrendeled, ha nem tetszik, valamiből arra következtetsz, hogy román, akkor visszaküldöd.
6/15 anonim válasza:
4: Az hogy valaki nem tudja használni, vagy neki nem ez a fajta való, nem attól függ, hogy hol gyártották.
7/15 A kérdező kommentje:
Pont ezeket a próbálkozásokat szerettem volna elkerülni ezzel a kérdéssel.
2023. szept. 1. 11:07
8/15 A kérdező kommentje:
6. Igen, sajnos benne van a pakliban az is, hogy user oldali hiba volt.
2023. szept. 1. 11:09
9/15 anonim válasza:
Szerintem ez olvasd el, itt aztán mindent meg lehet tudni róla.
A kommentek szerint ebay-en és olasz online oldalakon lehet találni, de már ott se egyszerű.
10/15 A kérdező kommentje:
Abba bízhatok max, hogy 2015 óta történt változás.
Ha nem, akkor nem túl rózsás a helyzet.
De köszi cikket. Hasznos.
2023. szept. 1. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!