A kézi tejhabosító hogyan fog rendesen habosítani?
A kulacs méretű asztali tejhabosító gép által készített tejhab valóban hab állagú:
Ilyenem volt, tönkrement, helyette egy kézi habosítót vettem. Elolvastam a neten már minden tanácsot hozzá, de akárhogy és akármennyi mennyiségű/hőmérsékletű tejjel próbálkozom, ebből valódi hab állagú tejhab nem keletkezik. Szinte ugyanolyan folyékony tej marad, technikailag ugyanolyat öntök ki az edényből a habosítás után, mint amilyet előtte beleadagoltam:
Van tapasztalatotok a kézi tejhabosítóról? Lehet vele valódi habot produkálni?





Pont a lényeget hagytad ki, hogy milyen kézi habosítóról van szó.
Egy linket dobj róla ha már ennyire benne vagy.





Igazad van, a többi sem habosít.
Ezt a kérdést azt hiszem hogy sikerült tisztázni.





Pedig a habosítási elv ugyanaz mindkettőnél, így nagy eltérésnek nem szabadna lennie.
Próbáld meg úgy, hogy a pohár harmadának a közepénél tartod függőlegesen, hogy akkor mit csinál.
Mit ahogyan ezen a képen is van:
Egyébként egy két decis french press nyomogatásával sokkal jobb minőségű habot lehet csinálni és még elektronika sem kell hozzá.





"Pedig a habosítási elv ugyanaz mindkettőnél, így nagy eltérésnek nem szabadna lennie."
Az elv ugyanaz, a gyakorlat nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!