Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Fagylaltgép miért nem csinál...

Fagylaltgép miért nem csinál fagylalt állagot a masszából?

Figyelt kérdés
Vettem egy egyszerű fagylaltgépet, amelynek a tálját a fagyikészítés előtt a fagyasztóban kell tartani kb 1 napig. Viszont semennyire nem lesz fagyi állagú az eredmény a 30-40 perces keveréstől, ugyanolyan massza marad, mint ami az elején bele lett öntve, csak hideg lesz. Mit csinálok rosszul?
2023. aug. 26. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Mekiből vetted azt a gépet?
2023. aug. 26. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Ird a keresőbe a gép márkáját plusz hogy receptek. Hátha kidob videókat, vagy tippeket.
2023. aug. 26. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
Ha egy fagyos tálba teszel fagyimasszát, az mitöl fagyna meg????
2023. aug. 26. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudjuk, hogy milyen hőmérsékletű fagyialapot öntöttél bele, mert ha pl főzöttet, és forró azt nem tudja lehűteni. Ezekbe eleve hidegen kell beleönteni, és 10-15 percen belül meg is dermed.

Esetleg egy típust azért írhatnál, mert nekünk volt olyan gép, amit kompletten kellett a fagyaszóba tenni, és úgy keverte a közben.

2023. aug. 26. 18:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Erről a fagyigépről van szó:

[link]

A fagyialap pedig mindkét esetben hideg volt, hűtőből frissen kivett alapanyagokkal.

2023. aug. 26. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Közben azért megnézted? Mert ilyen hosszú keverés után lehet ki is olvadt. Nekem a robotgéphez van fagyikészítő, és az nagyon hamar elkezd a falán odafagyni a fagyialap. Esteleg még próbáld egy másik receptel.
2023. aug. 26. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom milyen receptet találtál, de egyetlen fagylaltnak sem massza az alapja. A dietetikus fagylalt helyettesítő "fagylaltok" massza állagúak (a banántól), de azoknak a lényege pont ez, hogy csak le kell hűteni, rendes fagylaltot nem lehet belőlük készíteni.
2023. aug. 28. 01:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez nem fagylaltgép.!!!

EZ a fagylaltgép.

[link]

2023. aug. 28. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!