A szivar gyújtóról és 230 V ról is működtethető elektromos hűtőtáskák mennyi ideig lehetnek egyfolytában bedugva?
Az egy Peltier hűtőtáskához kapható készlet része
Ezt megvásárolhatod.
Pár éve vagy 50 db-ot alakítottunk át elektronikus vezérlésűre.
Mezei kommutátoros motor 2 tengelyvéggel (nehogy már 2 ventilátort kelljen beépíteni),.
És a mezei annyira az, hogy nem is szénkefés, hanem belógó, rugózó bronz lemez volt a "szénkefe".
4-5 éve ezeket 14e forintért adták.. 5-ösével vettük szezon végén, olykor 10e alatt...
Sejtheted meddig bírta..
Hab a tortán: kis-pici kínai a szivargyújtó dugójába fordítva kötötte: + volt fekete, piros a -.
Kuncsaft összetörte, vett egy csatlakozót, bekötötte "jól", pusztult az utólag beépített kijelzős, programozható elektronika.
És máshol is találkoztam ezzel 20 évvel ezelőtt.. Megettem.
Pedig bírja nagyon hosszú ideig.
Nekem a kamionba ilyennel kezdtem és évekig használtam, de még most is működik.
Az igaz hogy rettentően rossz a hatásfoka és sok áramot fogyaszt, de 220-nál ez nem lényeg.
A külső hőmérséklettől 18 fokkal tud kevesebbet.
Tehát nem annyira hűtő ez csak ha hideget teszünk bele akkor tartja valameddig.
Autóba csak a kompresszoros ami jó, bár ez meg drága.
Kamionosoknak javítottam hűtődobozokat.
Nagyobb volt, mint ez az 15e(?) forintos, simán tudott mélyhűteni, ezzel hordták a fagyasztott kaját enni itthonról.
A teljes belső része volt a hűtő, kb. mint a háztartásíakban a fagyasztó.
Csak a kompresszor 15 éve volt (akkor) 60e forint, ment 12-24Vról, automatikusan tudta, volt akku lemerülés védelme stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!