Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi lehet a baja a növénynevelő...

Mi lehet a baja a növénynevelő/olvasó lámpának?

Figyelt kérdés

Növénynevelő/olvasó LED lámpát rendeltem egy cégtől, 2IN1, 3 karos, 12 Watt, hideg fehér + piros fény, USB, dimmelhető, időzíthető.

Rendesen világít, de ha lecsökkentem a fényerőt, akkor az egyik karon a lámpa villog. Néha a másikon is, de nem mindig.

Hívtam az ügyfélszolgálatot, de az ügyintéző hölgynek fogalma sem volt arról, hogy ez mitől van. Azt mondta, hogy lehet "ez a lámpa ilyen".

Ez szerintem ki van zárva, mert olvasáshoz is való és így nem lehet olvasni, villogó fény mellett.

Nyilván ki fogom velük cseréltetni, de mivel ez időigényes, addig is megkérdezném, mitől villoghat a lámpa?

2023. aug. 7. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Mert rossz konstrukció. Ezt hiába cserélteted ki.
2023. aug. 7. 19:34
 2/8 A kérdező kommentje:
2 darab lámpát rendeltem, a másik nem villog.
2023. aug. 7. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Akkor csak nagy a gyártási szórás.
2023. aug. 7. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:

A dimmeléstől villog.

Úgy változtatják a fényerőt, hogy villogtatják.

2023. aug. 7. 21:18
 5/8 A kérdező kommentje:

4-es:

Ez ki van zárva, mert a másik ugyanilyen lámpa nem villog, ha csökkentem a fényerőt.

Egyébként nem villoghat, mert olvasásra is való, de ilyen villogó fénynél nem lehet olvasni!

2023. aug. 8. 02:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Titkos a link?
2023. aug. 8. 07:20
 7/8 anonim ***** válasza:
villognak azok, csak nem látod. Ha jól van beállítva. Nyilvánvaló hogy amelyiknél látod a villogást, az hibás.
2023. aug. 8. 07:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Kiderült, hogy mi volt a baj!

Nem, nem villognak alapból a LED lámpák, nem szabad, hogy villogjanak.

A lámpa jó. Az adapter nem volt jó, amit a lámpához használtunk. Vettünk újat és most nem villog a lámpa.

2023. aug. 9. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!