Mi lehet a baja a növénynevelő/olvasó lámpának?
Növénynevelő/olvasó LED lámpát rendeltem egy cégtől, 2IN1, 3 karos, 12 Watt, hideg fehér + piros fény, USB, dimmelhető, időzíthető.
Rendesen világít, de ha lecsökkentem a fényerőt, akkor az egyik karon a lámpa villog. Néha a másikon is, de nem mindig.
Hívtam az ügyfélszolgálatot, de az ügyintéző hölgynek fogalma sem volt arról, hogy ez mitől van. Azt mondta, hogy lehet "ez a lámpa ilyen".
Ez szerintem ki van zárva, mert olvasáshoz is való és így nem lehet olvasni, villogó fény mellett.
Nyilván ki fogom velük cseréltetni, de mivel ez időigényes, addig is megkérdezném, mitől villoghat a lámpa?
A dimmeléstől villog.
Úgy változtatják a fényerőt, hogy villogtatják.
4-es:
Ez ki van zárva, mert a másik ugyanilyen lámpa nem villog, ha csökkentem a fényerőt.
Egyébként nem villoghat, mert olvasásra is való, de ilyen villogó fénynél nem lehet olvasni!
Kiderült, hogy mi volt a baj!
Nem, nem villognak alapból a LED lámpák, nem szabad, hogy villogjanak.
A lámpa jó. Az adapter nem volt jó, amit a lámpához használtunk. Vettünk újat és most nem villog a lámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!