Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kaphatok egy használati...

Balogh Tibor 50 kérdése:

Kaphatok egy használati utasítást AWG 681 típusú mosógéphez?

Figyelt kérdés

#AWG 681
2023. aug. 7. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Persze.. Írd be amit kérdezget, aztán olvass.

Én nem tudom megtenni helyetted!

Én is Googleról jövök..

[link]

2023. aug. 7. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:

#1: Sajnos használati útmutatót sem a Google, sem a Bing, de még a Yandex sem ad ki.

Szervizkézikönyvre rá lehet lelni:

* [link]

* [link]

* [link]

* [link]

de a kérdező nem azt keres.

Kérdező: kedves Tibor, a Whirpoolnak van kifejezetten ilyen oldala:

[link]

ott a "sorozatszám vagy a 12NC kód" (ennek helyét is közlik: [link] #serial-finder ) megadásával lehet használati útmutatót beszerezni.

Ha nem jutnál dűlőre, ott az Ügyfélszolgálatuk:

[link]

2023. aug. 7. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem a Google, az csak kereső, de már a linken is látszik, hogy az a Whirpool oldalára visz.

Ott már modellkódot kér, amit én nem tudok!

2023. aug. 7. 16:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Én soha nem értettem, hogy egy mosógéphez minek használati utasítás.
2023. aug. 7. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
#4: Mint minden más terméknél abban van a végfelhasználóknak szóló utasítások: mennyi ruhát tehet bele, mennyi és milyen mosószert melyik nyílásba, hogyan tartsa karban, hogyan üzemelje be, mit jelentenek a különböző hibakódok. És a legfontosabb: a programtáblázat: az egyes programok milyen, mekkora mennyiségű ruhaneműhöz, milyen hőfokokon, milyen centrifugasebességen, milyen extra programokkal futnak.
2023. aug. 7. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!