Be lehet kötni a csaptelep vízellátó csövéhez egyszerre egy mosógépet, mosogatógépet és a csaptelepet is?
Sziasztok!
Jelenleg a konyhában a csaptelep vízellátó csövére a csaptelep és egy mosógép van bekötve. Viszont szeretnénk vásárolni egy mosogatógépet is. A konyhában nincs több vízcső, csak az az egy. A kérdésem az lenne, hogy el lehet-e osztani háromba úgy, hogy a csaptelepnek, a mosógépnek és a mosogatógépnek is legyen vízellátása. Ha igen, hogy? Milyen alkatrészekre van szükségem?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
4
"mert a mostani gépek csak akkor lépnek tovább a programban..."
Erre ne vegyél mérget.
2 éve vettem új bosch mosógépet, a programozók ott voltak a topon.
Eddig 3 féle reakciót láttam arra, amikor elfelejtem megnyitni szabi után a csapot:
1. Kirakja a "csap" ikont, hogy nincs víz, nyitva hagyja a szelepet, és folyamatosan tekeri a szivattyút. Ha rányitottam a vizet, nem lehetett törölni a hibát, de legalább ami befolyt a nyitott szelepen, pumpálta is azonnal a cstornába.
2. egy idő után szorgalmasan elkezdte a mosást víz nélkül.
3. Helyes reakció, hibajelzás, a gép ki és bekapcsolásával nyugtázható.
6 én szabi előtt szoktam zárogatni, máskor nem. Mert nem vicces, ha valami elszáll a gépben, és arra megyek haza, hogy derékig érő víz van a pincében. Kollégák meséltek ilyet.
Nekem csak 5 centi víz állt. Hasonlóan jártam mint te, csak nekem még az öreg gép belsejében a befolyócsó cső csúszótt szét, és addig folyt az alján, amíg észre nem vettük. Pont szabira utaztunk volna, emiatt 3 órával később tudtunk csak indulni.
Azóta én óvatosabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!