Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szeretnék segítséget kérni...

Szeretnék segítséget kérni mert már mindent kipróbáltam! Lenne egy mosógép amivel bármit csinálok nem lesz a mosás végén öblítő illata a ruháknak sőt inkább kicsit büdös mindig, az öblítőt ki szívja a mosógép tiszta?!

Figyelt kérdés

2023. júl. 30. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Ne tegyél bele öblitőt. Egy rakás pénzt megspórolsz vele.
2023. júl. 30. 13:52
 2/8 A kérdező kommentje:
De attól nem oldódik meg ,hogy jó illata legyen a ruhának! És amúgy is nem nagy összeg az öblítő.
2023. júl. 30. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem töltöd túl az öblítő rekeszt?

Esetleg nem koszolódott el?

Nem folyik el korán az öblítő?

2023. júl. 30. 15:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Annyit teszek amennyit ír az öblítő! Mindig takarítva van. És régóta ez a probléma nem értem. Azt nem tudom ,hogy korábban folyik e el. Esetleg az nem lehet baj ,hogy elő és utómosáshoz is teszek folyékony mosószert?
2023. júl. 30. 18:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha előmosáat használsz, akkor a főmosáahoz port használj, különben már az előmosás során befolyik a dobba.
2023. júl. 30. 18:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik programnál nincs elő mosás mert nem találok kézikönyvet hozzá az interneten sajnos :/
2023. júl. 31. 10:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen mosógép (márka és modell)?
2023. júl. 31. 12:04
 8/8 A kérdező kommentje:
gorenje wa 50149s
2023. júl. 31. 13:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!