Zanussi kombi hűtőt hogyan szoktátok leolvasztani?
Figyelt kérdés
Nem találom a használati útmutatót. Úgy kell mint a normál hűtőt, vagy fagyasztót? Megvárom míg leolvad és bekapcsolom?2023. júl. 27. 06:03
1/8 anonim válasza:
A használati utasítász meg tudod a neten is keresni, de egyébkent miért lenne más, mint az összes többi????
2/8 anonim válasza:
A mai hűtőket nem kell leolvasztani
3/8 anonim válasza:
Még a No Frost hűtőket is ajánlatos. Ami elvileg jégmentes. A vízelvezető furatok eltudnak jegesedni, tömődni.
4/8 anonim válasza:
Hát most lesz 9 éves a hűtőm, ugyan nem Zanussi, sosem volt leengedve es tökéletesen működik
5/8 anonim válasza:
Nekem Zanussi low frostos van. A használati utasítás szerint ki kell húzni a konnektorból és egy tál langyos vizet kell behelyezni.
Egyébként pár napja csináltam így. Ja és mikor újra bekapcsolod érdemes 3 óráig bekapcsolni a gyorsfagyasztó funkciót. (Belül a hőfokválasztó gombbal kapcsolható ki/be, tulajdonképpen az enyémben ez az egy gomb van.)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A felső hűtő része leolvaszt magától amikor bejegesedig, de az alsó fagyasztó rész már nagyon jeges, alig tudom kihúzni a fiókokat. Ezért gondoltam megpróbálom leolvasztani.
2023. júl. 27. 09:51
7/8 anonim válasza:
Akkor simán kinyitod az alsó részt, kiszeded a fiokokat, levered a jeget, teszel be forró vizet. Semmi hatasa nem lesz q hűtő részre
8/8 Szervizmérnök úr válasza:
"Nem találom a használati útmutatót."
Az esélyt sem adod meg, hogy valaki rákeressen neked a neten, ha nem írod a pontos típusát.
----------------
7. "levered a jeget"
Az erőszak minden formája kerülendő szerintem, nemrég is volt itt egy kérdező károsult. Ő előbb feszegetett, utána kérdezett. A kettő között károsult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!