Hogy hasznaljatok a klimat a haloszobaban?
Ti hanyas fokozaton hasznaljatok a ventillatort ami benne van, en alacsonyan, es 22fok.
Illetve az a lamella nalatok mozog folyamat vagy fix helyen van es ennyi?
Napközben 27, este 28 fok, mindig Auto fokozat.
Éjszaka nem megy, de csak lefekvéskor állítok be egy időzítőt (kb. 30p), hogy kapcsoljon majd ki.
Lamella fix.
A magas hőfokon ne lepődj meg, egyrészt drága készülék, mert fűtés is ezzel van megoldva, másrészt tetőtéri szoba, szóval nem 28 fokot, hanem 35-öt kell lehűteni, így a 27 fok is hidegnek hat.
3
Szerintem szimplán jól bírod a meleget, ami egyébként nem baj. Én rosszul bírom.
Én éjjelre gondban szoktam lenni.
A nappaliban van a klíma, az 55 nm-es lakás sarkában, de mindenhova elér szerencsére.
Viszont nem szeretem, ha alvás közben megy egy ilyen, relatív nagy áramfelvételű gép.
Vagy:
- esti videónézés, olvasgatás alatt hidegebbre rakom, mint nappal szoktam (a 26 helyett pl 24 és akár a hátamra rakok vmit), lefekvéskor meg kikapcs és kereszthuzatot nyitok. De ekkor nem jól alszom a melegtől és az utcazajtól, a durrogtatók/versenyzők felébresztenek
- 23 fokra rakom lefekvéskor, 3-4 óra múlva kapcsoljon ki,
- az éjjeli módot használom, ekkor egyre kevésbé hűt, majd 7 óra múlva kikapcsol.
Egyébként mindenképp melegem lesz és már reggel 7-7:30 körül arra kelek, hogy kint sincs egy szemernyi hűvös se.
Legjobb lenne, ha egész éjjel is menne, akkor lehetne 26 éjjel-nappal, csak parás vagyok, ráadásul az elektromos hálózatot egy volt autóvillamossági szakember csinálta, jó magyar mentalitás szerint okosba' és már legalább egy dologról tudom is, miben téved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!