Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szeretnék venni új side by...

Szeretnék venni új side by side hűtőszekrényt. Melyik megbízható márka?

Figyelt kérdés
Gorenje vagy Samsung melyik megbízható márka? És miért?
2023. júl. 13. 07:37
A kérdező szavazást indított:
Gorenje
Samsung
6 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez, hogy mi mennyire megbízható annyira relatív. Lehet, hogy nekem fél éven belül bedöglik, másnál meg ugyanaz a típus megy 10 évet. Erre nem lehet alapozni szerintem.

Minden esetre én a 2 márka közül a Samsungot választanam.

2023. júl. 13. 13:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Feltételezem, azóta már vettél hűtőt, de leírom, amit a media marktban az eladó nekünk mondott a napokban, hátha valakinek hasznos. Nézegettük a Samsungokat, feltűnt, hogy 10, meg 20 év garancia van rajta. Az eladó azt mondta, 10 évet egyik sem bír ki már, a Samsungok kb. 7-9 évet tudnak, az összes többi ettől kevesebbet. Kinéztünk még egy Bosch-t is, arra azt mondta, mióta törökök gyártják, azóta igencsak romlott a minőség, örülhetünk, ha 5 év múlva még működik. Az LG-t mondta még, meg a Whirlpool-t hogy jó, de az náluk nem volt kapható.

Röviden, Samsung.

júl. 26. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!