Ezt szét lehet szedni valahogyan?
Nem hinném hogy javítható. A fűtőszál sérülhetett meg, a vízzel érintkezve zárlatot okoz.
Bár egy ilyen szükségképpen vízkövesedik, azt valahogy ki kéne lehessen pucolni belőle. És akkor a fűtőszálhoz is hozzá kell férjél.
Ennyi pénzért normális csaptelepet sem lehet kapni, nemhogy átfolyóst :D
Vettél egy ipari hulladékot és most fizeted ki a második részletét ha elmész ée veszel egy minőségi csaptelepet megy egy bojlert.
Véletlenül nem a FI-relét nyomja le? Gyakori félreértés.
Újként vásárolt eszközt akarsz megpiszkálni, tök feleslegesen?
Sajnos ebbe az átfolyós csaptelepes vízmelegítőbe legalább annyian belefutnak mint a léghűtőbe.
Ipari mértékű átverés mind a kettő.
Nem a FI-relét, csak a kismegszakítót 13 Ampereset. Azt hiszem. Én csak bérlő vagyok.
Természetesen nem új. Lassan egy éve itt lakok és eddig nem volt gond. Mostanában történik az, hogy leveri valami a FI-relét, de nem nincs bekapcsolva semmi. Volt kint villanyszerelő, de nem talált semmit. És azóta nem tudok mosogatni, mert egy idő után leveri a kismegszakítót, utána felkapcsolom, onnantól azonnal leveri. Gondoltam valami tömítés, bár ezekhet biztos nem lehet kapni.
Nekem ellentmondásos amit írsz:
"Nem a FI-relét, csak a kismegszakítót"
"Mostanában történik az, hogy leveri valami a FI-relét"
"...egy idő után leveri a kismegszakítót"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!