Miért nem tűnik el a Dolce Gusto kávéfőző gépen a vízkő gomb jelzés?
Volt már ilyen kérdés régebben.
Rákerestem a használati utasításra.
Kiolvastam a megoldást.
Beolvastam a Gyakori Kérdésekre.
Utána elfelejtettem.
Egyik gép sem érzékel vízkövet, vízkőoldót, a full automaták sem.
Főzési ciklusokat számol, illetve ismerheti a vízkeménységet, amelyiknél azt be tudjuk állítani.
Ennek alapján jelez, hogy hány főzés után kell vízkőtleníteni.
Általános dolog, ha lefuttatjuk a folyamatot tiszta vízzel a "buta" gép azt észre sem veszi, hogy nem savval csináltuk, illetve a zsírtalanító kezelés is szintén átverhető, zsíroldó tabletta nélkül.
Más kérdés persze, ha már valahol dugulás is van a vízkő miatt, de az egyéb problémákban jelenhet meg, a vízkőoldó program abból sem vesz észre semmit.
Nem ez a gond, múltkor csak resetelni kellet a számlálót, a leírás alapján, mert valami miatt nem állt vissza.
1-es válaszoló: Vettem a fáradságot és próbáltam kikeresni a kérdésemhez hasonló problémával foglalkozó témaköröket itt gyakorin, és mivel nem találtam érdemleges választ ezért írtam ki én is. Köszönöm a kimerítő és hasznos válaszod. :)
2-es: Nescafé Dolce Gusto Genius S Plus a készülék.
3-as: Igen, elektromos kávéfőzőhöz való vízkőoldot tettünk bele, utasításnak megfelelő arányokkal mostuk át a gépet. Azt a programot amit tanácsoltak, de sajnos továbbra is világít a gomb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!