Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nem tűnik el a Dolce...

Miért nem tűnik el a Dolce Gusto kávéfőző gépen a vízkő gomb jelzés?

Figyelt kérdés
Van egy Dolce gusto genio s plus készülékünk, de világítani kezdett a vízkő gomb. Az utasításnak megfelelően eljártunk. (Vízkőoldózás, végig ment a program többször is.) De mégsem tűnt el a jelzés. Valaki tudja, hogy lehet ezt orvosolni?

2023. jún. 30. 19:47
1 2
 1/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
18%

Volt már ilyen kérdés régebben.

Rákerestem a használati utasításra.

Kiolvastam a megoldást.

Beolvastam a Gyakori Kérdésekre.

Utána elfelejtettem.

2023. jún. 30. 20:41
 2/13 anonim ***** válasza:
A gép típusa sokat segítene. A Dolce Gusto a kapszula neve.
2023. jún. 30. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Vízkőoldót tettél bele?
2023. jún. 30. 20:46
 4/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
24%

Egyik gép sem érzékel vízkövet, vízkőoldót, a full automaták sem.

Főzési ciklusokat számol, illetve ismerheti a vízkeménységet, amelyiknél azt be tudjuk állítani.

Ennek alapján jelez, hogy hány főzés után kell vízkőtleníteni.

Általános dolog, ha lefuttatjuk a folyamatot tiszta vízzel a "buta" gép azt észre sem veszi, hogy nem savval csináltuk, illetve a zsírtalanító kezelés is szintén átverhető, zsíroldó tabletta nélkül.

Más kérdés persze, ha már valahol dugulás is van a vízkő miatt, de az egyéb problémákban jelenhet meg, a vízkőoldó program abból sem vesz észre semmit.

Nem ez a gond, múltkor csak resetelni kellet a számlálót, a leírás alapján, mert valami miatt nem állt vissza.

2023. jún. 30. 21:09
 5/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%
Vagyis kellett.
2023. jún. 30. 21:09
 6/13 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló: Vettem a fáradságot és próbáltam kikeresni a kérdésemhez hasonló problémával foglalkozó témaköröket itt gyakorin, és mivel nem találtam érdemleges választ ezért írtam ki én is. Köszönöm a kimerítő és hasznos válaszod. :)

2-es: Nescafé Dolce Gusto Genius S Plus a készülék.

3-as: Igen, elektromos kávéfőzőhöz való vízkőoldot tettünk bele, utasításnak megfelelő arányokkal mostuk át a gépet. Azt a programot amit tanácsoltak, de sajnos továbbra is világít a gomb.

2023. jún. 30. 21:15
 7/13 anonim ***** válasza:

[link]

10.1-es pont

Fontos, hogy ne csak akkor amikor már nem megy. Hanem rendszeresen.

Amúgy nem a reklám helye, de: [link]

2023. jún. 30. 21:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ Szervizmérnök úr. A resetelést sajnos nem tudom hogy kell. Mi a módja ennek?
2023. jún. 30. 21:24
 9/13 A kérdező kommentje:
anonim. Köszönöm Neked is a segítséget!! :)
2023. jún. 30. 21:27
 10/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
2023. jún. 30. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!