Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van olyan, aki szállított már...

Van olyan, aki szállított már repülőn TV-t? Hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult a helyzet, de az érdekelne leginkább, hogy TV-t feladott bőröndben tudok-e szállítani, vagy van-e valakinek ezzel tapasztalata?

Tudom, hogy dobálják őket, de esetleg ha jó alaposan becsomagolom buborékfóliával+ruhákkal körbepakolom, így vajon lehetséges lenne-e így elszállítani?

Sajnos nem találok erről sok infót vagy tapasztalatot.

2023. jún. 25. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Alapvetően a méret- és súlykorlátozások fognak a TV-re is vonatkozni.

Ha a megengedett méretű bőröndbe belefér és nem ütközik semmilyen szabályba, igazából bármit beletehetsz. Márpedig én se találtam külön erre semmit, én is adtam már fel elektronikai eszközt, igaz nem ekkorát. Általában az akkumulátoros dolgokat nem engedik feladni, ami TV-ben nincs. Felelősséget senki nem fog vállalni, ha jól becsomagolod, akkor még "túl is élheti".

Amennyiben számít, én őszintén szólva nem merném... Eleve úgy körbe kellene bugyolálni, hogy egy egész bőrönd kb. a TV lenne. Utána kéne nézni mennyiért lehetne elküldeni, rendesen dobozba becsomagolni nemzetközi futárral. Lehet megérné a felárat. Vagy akár eladni és venni helyette. Használt ár + szállításon így megspórolt összegből már lehet ki is jön?

2023. jún. 25. 13:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Igen, sokkal biztonságosabb lenne akár ilyen nemzetközi szállítással, csak az a baj, hogy Kubába kell vinni, és annyira el van maradva az ország, meg bonyolult az importálás meg stb, hogy szerintem oda nem is lehet így postai úton küldeni bármit is. 🥲🤣

Az a lényeg, hogy a bőrönddel kapcsolatban akkor nincs így korlátozás, nem fognak szólni érte. Kisebb, olcsó TV-ről van szó, szóval lehet akkor így megérhet egy próbát, hátha szerencsével járunk. 😊

2023. jún. 25. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!