Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van nekem egy GORENJE hűtőm,...

Van nekem egy GORENJE hűtőm, aminek a ajtógumija (profilgumi) állandóan lejár, szerintem kezdetek óta. Nem tudom, ha rendelek egy mésikat az megoldja, vagy ez eleve gyári problémás rossz konstrukció? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2023. jún. 24. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
A legtöbb hűtőhöz kapni ajtógumit. A felrakása igényel némi ügyességet. De, ha neked megéri, veszel egyet és szerelővel felrakatod.
2023. jún. 24. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha a kezdetektől problémás, az azt jelenti hogy eddig nem érdekelt a dolog?

Garanciába nem javíttattad?

2023. jún. 24. 13:26
 3/6 A kérdező kommentje:

"A felrakása igényel némi ügyességet. De, ha neked megéri, veszel egyet és szerelővel felrakatod."

Nem értem, a mi guminkon eddig nem volt mit rakni, az magától lejön és visszarakom, van egy sín és abba belepattintja az ember, csak állandóan kijön. Akkor eddig sem így kellett volna működjön? Ragasztani kell, vagy mi?

2023. jún. 24. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Normális állapotú hűtőn nem jön le a gumi, bármilyen gyártmányú is.

Hány éves a hűtőd?

2023. jún. 25. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Felhívod és megmondják a tutit, még akkor is, ha régi a hűtőd.

2023. jún. 25. 21:21
 6/6 A kérdező kommentje:
És találok a Youtube-on olyan videót, amin megmutatják hogyan kell felrakni a profilgumit?
2023. jún. 26. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!