Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kaptak a szüleim ajándékba...

Kaptak a szüleim ajándékba egy Navon bf 7b wd típusú mosógépet. Hogyan kell elindítani?

Figyelt kérdés
Vagyis elindítjuk akármelyik programot, egyet forgat a dobon, és kikapcsol. Egyszer sikerült elindítani, de a program közepén felugrott az időzítő 9 óra 99 percet mutatott
2023. jún. 20. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dobrögzítő csavarokat kivettétek?
2023. jún. 20. 12:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
új a gép vagy használt?
2023. jún. 20. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Hosszú távra neve nincs mosogépet eleve nem veszek se magamnak se szüleimnek.
2023. jún. 20. 14:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Már sikerült elindítani. Kiderült, hogy a vízleeresztő cső rosszul volt bekötve, és ezért nem indította el a programot. Utána már próbaképpen lefuttattuk a leghosszabb programot, az antibakteriális programot és a 90 fokos mosást, mindegyik tökéletesen lefutott.

1/4: igen, az volt kb az első.

2/4: új teljes mértékben.

3/4: nekik nem a márka volt a lényeg, hanem az, hogy legyen egy mosó-szárítógép. Az elvárásokat magasan tudja, előző mosógéphez képest (LG) ennek alig van hangja. Van az a mondás, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, meg mivel ingyen kaptuk, így megérte. Ugyanott szerelik össze a nevesebb társait is.

2023. jún. 21. 03:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze bosch és samsungot ugyan ott szerelik össze mint ezt nevenics mosogépet.

Bocs de pont nem.

Te vetted a szüleidnek vagy mások adták nektek ajándékba.

2023. jún. 21. 04:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát pedig tudtommal kb mindent Kínában szerelnek össze. Jó, a Samsung Vietnám. Igen egyébként jó meglátás, vagy én vettem, vagy mástól kapták. más lehetőség nincs :) Ja de. Jöttek az ufók, kéken világított a garázs. Bementek és megjelent a mosógép. Ja nem. 4/6-os kommentem utolsó előtti sorában szerepel az a szó, hogy "kaptuk". Tehát vagy valaki(k) adta(ák), vagy tényleg az égből jött.

De mind1, a főkérdésem már meglett fejtve, felesleges tovább ragozni szerintem. De ha még van hozzáfűznivalód, írd le nyugodtan, van elég hely :D

2023. jún. 21. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!