Hogyan kell beállítani a hűtőt?
Figyelt kérdés
Most vettem egy hűtőt (használt)
És a fagyasztót nem tudom beállítani,a fagyasztó négy fiókos, szóval ugyan olyan nagy mint felő a hűtő nem kisebb, felő a hűtőt már beállítottam úgy van ,hogy kinyitod a hűtőt és jobb oldalon van egy gomb 1-7 nekem 6-oson van és jól hűt,a fagyasztónak a gomba az,meg kilől van a hűtőn félől szóval nem belől ,azok a számok így jönnek,1,2,3,4,0 eddig volt kettesen ,de nem fagyasztott,most van négyesen ,de semmi anyu azt mondta ,hogy a 0-la az kikapcsolás arra ne alitsam , szóval akkor most hanyasra alitsam,vagy a fagyasztó nem jó, köszönöm a választ.
19 éves lány.
2023. jún. 13. 11:03
1/6 anonim válasza:
Mióta van bekapcsolva, áramalatt?
3 ra teszed az jó lesz,
idővel elkezd hűlni!
2/6 anonim válasza:
Kér kompresszoros?
Ha igen, akkor lehet hogy a fagyasztó része rossz.
3/6 Szervizmérnök úr válasza:
A szokásos válasz: végy egy hőmérőt!
4/6 Salx Narval válasza:
Ha 4 es fokozaton üzemelt tegnap óta és ma reggelre sem érzed a hideget akkor baj van, amúgy én is első beállításnak a 3 fokozatot tanácsolnám.
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok,igen már elkezded hűteni,rajta hagytam 4-sen és elkezdet fagyasztani, köszönöm szépen a segítséget, sziasztok 😊👋
2023. jún. 15. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!