Étel hőmérőt szeretnék venni. Mennyiért éri meg?
Figyelt kérdés
Láttam 2.000ért is de 5.000ért is. Mennyiben lehet más? Nagy lehet a minőségbeli eltérés? Inkább megvenném inkább a drágábbat ami jó esetleg, mint az ólcsó bóvlit. Van aki már vett és van neki? Mennyiért vette és milyen oldalról?2023. jún. 5. 19:57
1/3 anonim válasza:
Sokan vettek már, és volt akinek jó volt az olcsó, mások a drágáért fizettek többet.
Ez is jó, de vannak ott drágábbak is, nagyobb kijelző, egyéb extrák, nézd át milyet szeretnél.
2/3 anonim válasza:
Én kb 1000 Ft-ért vettem a helyi vasboltban és hibátlanul működik.
3/3 anonim válasza:
A jó hőmérő egyik tulajdonsága, hogy gyorsan reagál a változásra és precízen mér. Ez a hőmérőben használt szenzortól függ, amit általában titkolnak a gyártók, így többnyire csak próba szerencse alapon lehet jót vásárolni vagy bevált terméket kell venni.
Az IKEA húshőmérője ilyen, jól bevált termék.
Ha hagyományos formájút akarsz mindenképpen, akkor legalább az analog mutatósakat kerüld, mert azoknak gyakorta pontatlan a skálájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!