Új mosogatógép miért nem melegíti fel a vizet? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma hozták ki és üzemelték be. Bármelyik programot indítom el, jéghideg a víz. Még a kapszula sem oldódik fel. Whirlpool gép. Mit tegyek?2023. máj. 16. 22:55
1/6 anonim válasza:
Hívj szerelőt. Bár fura, manapság szokták mérni a gépek a víz hőmérsékletét és hibával leállnak ha nem emelkedik.
2/6 anonim válasza:
Garanciás gondolom, ha új. Jelezni kell egyből, Garanciát megjavítják vagy lehet cserélik is.
4/6 Szervizmérnök úr válasza:
Nem szoktam mással beüzemeltetni dolgokat, de ilyenkor nem próbálnak ki semmit?
Tudod, próbaüzem.
5/6 anonim válasza:
#4 a beuzemeles azt jelenti, hogy rakotik a vizvezetek es csatorna halozatra. Az, hogy melegit-e azt nem probaljak ki, max a 10 perces oblito programot inditjak el, hogy lassak megy-e bele viz es lefolyik-e
Kerdezo, mi lett a geppel vegul?
6/6 A kérdező kommentje:
5/5 Végül elvitettem a gépet és kicseréltettem egy Bosch-ra. Soha többet Whirlpool.
2023. szept. 5. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!