A mosógép tetejére rá lehet állítani a szárítógépet?
Figyelt kérdés
Mármint a kérdés az, hogy elbírja-e a súlyát. A két gép nem férne el egymás mellett, de nyilván nem szeretném, ha emiatt a mosógép tönkre menne, viszont miután nem régen vettem, nem cserélném ki kombi gépre (akkor sajnos nem volt rá annyi pénz, hogy olyat vegyek, a régi meg elromlott).2023. máj. 15. 18:18
2/5 anonim válasza:
Évek óta így használom. Lehet kapni rögzítőkeretet adott típusokhoz ilyen célra, de lehet kapni univerzális rögzítő keretet is, hogy ne essen le.
Mondjuk én csak levettem a szárító lábait, rátettem a mosógép tetejére, és tettem közéjük polifoam hablemezt, hogy minél nagyobb felületen feküdjön fel, és ne csúszkáljon.
3/5 anonim válasza:
Igen. Nekem keret nélkül állt rajta. (Most azért nem, mert az a mosógép tönkrement és az új gép nincs olyan széles, mint a szárító)
4/5 anonim válasza:
Szerencse hogy nem kombi gépet vettél. Sokkal jobb külön külön.
Vannak márkák amelyekhez kimondottan lehet venni olyan egymásra rakható készletet amivel egymásra teheted őket.
5/5 anonim válasza:
Az egybeépítő keret javasolt, de anélkül is jó. Igen, elbírja a szárítógép súlyát a mosogép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!