Panelba lakom,ahol a vezetékek aluminiumból vannak.elektromos beépíthető sűtőt vettem ami 3490 /w/ fogja birni a vezeték?
Figyelt kérdés
#beépithetö sütő
2023. máj. 12. 11:50
2/8 anonim válasza:
Az úgy probléma lesz, mi azért nem vettünk légkeveréses elektromos sütőt a gázos Mora csoda helyett.
3/8 anonim válasza:
Nekem is így volt. Az eon -tól kértem bővítést a hálózatra 16A-ról 32-re és a villanyszerelő egy teljesen új kábelt húzott be az órától a tűzhelynek. Így nem volt vele probléma.
4/8 anonim válasza:
Az 16A. Ha ekkora kismegszakító van fent a villanyóránál még az is kevés, mert a tűzhely mellett már semmi nem üzemelhet. Ráadásul a régi vezetékek, kötések biztosan ki fognak melegedni...
Előre kellett volna gondolkodni!
5/8 anonim válasza:
Kidobhatsz még egy rekesz pénzt az új-külön kábelezésre és relé bővítésre, majd a vaskos villanyszámlára.
Ha anyósnak vetted, akkor tökéletesen megfelel-neki:DDD
Baleset és tűzveszélyes, ha bekötöd.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Ekkora fogyasztóhoz külön áramkört kell kialakítani a kábelek anyagától függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!