Estel.19 kérdése:
Melyik a megfelelő tejhabosító?
Figyelt kérdés
Szükséges-e, hogy csatlakoztatható legyen a kávégéphez, vagy ugyanazt a hatást tudom elérni egy külön álló tejhabosítóval is?2023. máj. 9. 11:32
1/2 Szervizmérnök úr válasza:
A kézi, elemes, motoros habosító nem hinném, hogy jobb lenne a gép gőzölőjénél, ami melegít és levegőt is kever be a Venturi-hatás elvén.
2/2 Salx Narval válasza:
Ha megfelelő a tej zsírtartama (esetleg a hőmérséklete is) mindegyik esetben jó habot kapsz. Kiváló habot lehet készíteni a gőzkarra szerelhető un cappuccino magic tejhabosítókkal, de sima gőzkarral is ügyesen felverhető. Nekem van egy kis akkumulátoros habverőm, azzal is tökéletes kemény hab verhető pillanatok alatt, (nem kedvelem mert mindig akkor merül le az akku amikor használnám).:D A motoros habverők hátránya és egyben előnye az lehet, hogy a felvert hab hideg és ez nem mindegyik kávés italhoz jó. Nekem a gőzkar használata a legegyszerűbb pláne, hogy keverőfej is van rajta. Na mentem is kávézni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!